Studier i Canada

Kanada er ranket som ett av verdens beste land å leve og bo i, og for øyeblikket som det beste landet for høy livskvalitet. Om du studerer i Kanada får du ikke bare en internasjonalt godkjent utdanning, men også en internasjonal erfaring som du kommer til å få god nytte av i din fremtidige karriere.

Hvorfor studere i Canada?

Hva er så fordelene for deg som internasjonal student i Canada? Her er det mye man kan trekke frem. Om du enten velger å studere i en av de store, pulserende byene eller på et mindre sted, så vil du få en utdanning som er i verdenklasse. Dine erfaringer fra dette gjestmilde, gigantiske og vakre landet kan lede til en karriere i Canada, eller øke dine karrieremuligheter når du kommer tilbake til Norge. I tillegg til en utdanning av høy kvalitet så har Canada mye å by på ved siden av studiene.

Canada har er et flerkulturelt og åpent samfunn med en fantastisk natur med 4 vakre årstider. De har et svært er rikt dyreliv, et rent miljø og livskvalitet i verdensklasse. Det er derfor ikke rart at så mange internasjonale studenter fra alle verdens hjørner velger å studere i Canada.

Canada huser 11 av de 250 beste universitetene i verden og landet kan by på alt fra små universiteter med koselige læringsmiljø til store forskningsintensive universiteter som er i verdenstoppen i de fleste fagfelt. Hele 40% av lærerne i Canada har studert deler av sin utdanning i utlandet, så de bidrar dermed sterkt til å sette et globalt preg undervisningen i klasserommene.

Ta kontakt med oss i Education Link så vi kan hjelpe deg med mer informasjon om Canada som studiedestinasjon.

Våre universiteter i Canada

Lurer du på noe? Spør oss!