Generøse stipend fra James Cook University Brisbane

Generøse stipend fra James Cook University Brisbane

7. februar 2020

James Cook University Brisbane i Australia tilbyr nå flere stipend som gir hele hele 30% i reduksjon av skolepengene. Stipendene er for søkere på både på bachelor- og masternivå med studiestart i mars eller juli i år.

Søknadsfrist for stipendene er 30. april. Om du vil søke anbefaler vi deg å starte prosessen så snart som mulig.

James Cook University Brisbane tilbyr studier innen blant annet økonomi, ledelse, regnskap, IT, hotell- og reiseliv. Arbeidsgivere i Australia har ranket universitetet som nummer 1. når det gjelder hvor fornøyd de er med uteksaminerte studenter. Som student på James Cook vil du nyte godt av undervisning i mindre klasser med tettere oppfølging av lærerne. Universitetet er også kjent for sitt gode studentmiljø. Her blir du ikke bare en i av mange i mengden, men får muligheten til å bli godt kjent med både lærere og medstudenter.

Universitetet har et moderne campus sentralt i millionbyen Brisbane, som ligger på østkysten i delstaten Queensland. Byen har flere ganger blitt rangert som en av verdens beste byer å bo i. Brisbane har et sub-tropisk klima med 245 soldager i året, en avslappet og hyggelig atmosfære med mange grønne parker og en egen bystrand. Tusenvis av internasjonale studenter fra alle verdens hjørner finner hvert år veien hit.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om studiemulighetene og stipendene ved James Cook University Brisbane.