Gratis engelsktest for søkere til Solent University

20. april 2018

Solent University (tidligere Southampton Solent University) kommer til Trondheim, Bergen og Oslo i mai måned for å arrangerer gratis engelsktest. Alle søkere som har behov for engelsktest kan melde seg på.

Det er kun søkere som har lavere engelskkarakter enn 4 i fra videregående skole som må ta testen. Testen tar ca. to timer og den består av 4 deler; lesing, skriving lytting og snakking. Det er ikke tillatt med hjelpemidler.

Engelsktesten blir avholdt følgende dager:

Mandag 14. mai -Trondheim kl.1000

Tirsdag 15. mai – Bergen kl.1000

Onsdag 16. mai – Oslo kl.1300

Det er fremdeles ledige studieplasser ved Solent University og opptaket er rullerende.

Solent University – tidligere Southampton Solent University – er svært populært blant norske studenter og det fins en egen norsk forening på campus. Universitetet er ett av de yngste i England og tilbyr praktisk rettede studier som er tilpasset arbeidslivet. De tilbyr god oppfølging av sine studenter, og er kjent for sitt gode og internasjonale studentmiljø.

Solent University ligger i den hyggelige havnebyen Southampton på Englands østkyst, kun en times togreise fra London. Et perfekt studiested for den som vil være nær hovedstaden, men som ønsker å bo i en middels storby med billigere bokostnader.

På Southampton Solent University er det mange studier å velge mellom. Alle studiene er satt sammen for å tilfredstille det internasjonale arbeidsmarkedets stadige nye krav. Studier innen business, design, media og sport er spesielt populære. Shipping også kalt Maritime Business har i mange år vært et svært attraktivt studium på Solent University.

Solent University har et bredt tilbud av ulike studier og tar imot søknader fra hele verden. Til forskjell fra norske universitet er det ikke bare snittkarakter som avgjør om du kommer inn, men de ser også på din motivasjon og andre ferdigheter. Generelt sett kan vi si at du har gode muligheter til å få studieplass på de fleste bachelorstudier om du har fra 3,5- 4 eller bedre i snitt. For masterstudier kreves det fra C til B i snitt avhengig av studium.

Les mer om studiemulighetene ved Solent University her!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om universitet, søknadsprosessen og påmelding til engelsktesten!