Infomøte om University of Queensland 25. mars

20. september 2018

25. mars er du velkommen på informasjonsmøte om University of Queensland. Lute Coremans kommer til Oslo fra Australia for å presentere universitetet og deres unike studietilbud. University of Queensland er ranket blant de topp 50 beste universitetene i verden og er på Lånekassen sin tilleggsstipendliste.

Lånekassen gir tilleggsstipend til utdanning ved utvalgte læresteder av høy kvalitet. Universitetet tilhører Australias toppsjikte når det gjelder både studietilbud og forskningsresultater. UQ holder et høyt nivå og universitetet er høyt ranket internasjonalt. UQ er også med i Group of Eight, som er et forbund for Australias åtte fremste universiteter.

Tilleggsstipendordningen gjør det mulig for flere å studere ved et høyt ranket og anerkjent universitet i utlandet. For undervisningsåret 2018-2019 utgjør tilleggsstipendet maksimalt 71 041 kroner. 

University of Queensland i Brisbane er med sin hundreårige historie det eldste universitetet i delstaten Queensland. Universitetet har utdannet Nobelprisvinnere, Oscarsvinnere, samt kjente politikere og suksessfulle ledere. Studenter fra UQ er ettertraktet på det internasjonale arbeidsmarkedet og de har utviklet et omfattende studentnettverk som strekker seg over store deler av verden.

Universitetet har tre hovedcampus som ligger i St Lucia, Ipswich og Gatton og tilbyr mer enn 400 ulike studier og nærmere 6000 enkeltemner. Det kan også være verdt å nevne at UQ havnet på en 11 plass i kåringen av verdens fineste campus og er også kåret til Australias fineste campus.

Brisbane er med sine 2 millioner innbyggere Australias tredje største by og hovedstaden i delstaten Queensland. Brisbane River går gjennom hele byen og kan krysses av flere bruer. Langs elven er det tilrettelagt for fine turmuligheter hvor du utforske morsomme små markeder og koselige cafeer. Brisbane har en ekte australsk og avslappet atmosfære. Byen har et godt kulturtilbud og et heftig uteliv, og det er alltid noe på gang. Muligheten til å nyte strandlivet og vakre naturopplevelser er også ikke langt unna.

Les mer om studier ved UQ!

Infomøte om University of Queensland

Dag og tid: mandag 25. mars kl. 1600-1700 (individuelle møter kan også avtales fra kl.1430)

Sted: Kongensgate 22, 2, etg

For mer info og påmelding: send en e-post til lilltine@educationlink.no

Velkommen!