Studier i utlandet

Masaryk University åpner et unikt simuleringssenter (SIMU)

Masaryk University, som er en av Europas mest moderne utdanningsinstitusjon innen medisin og tannnlege har nylig åpnet dørene til et nytt og unikt simulerinsgsenter kalt SIMU.

SIMU-senteret gir studentene muligheten til å delta på digitale simuleringer som vil øke studentenes kunnskap om de ulike medisinske fagfeltene. Simuleringssenteret kommer til å bli en unik undervisningsarena og arbeidsplass i Tsjekkia, der det også kommer til å være et stort fokus på praktisk utdanning av studentene ved Masaryk University.
SIMU gir Masaryk muligheten til å tilby studentene sine moderne undervisningsmetoder som er unik i Europeisk sammenheng.

SIMU åpner opp for nye muligheter for studenten ved å tilby simuleringer i grunnleggende og livreddende teknikker som for eksempel hjerte- og lungeredning. Studentene kan øve seg på simuleringer, forbedre sine ferdigheter og praktisere det de har lært på virituelle pasienter først før de praktiserer det på ekte pasienter.

Tilbakemeldingene fra studentene på Masaryk har vært ensartet positive. Flere simueringer er under utvikling og det vil tilbys simuleringer i anatomi der de jobber med røntgenskanninger, som gir studentene en virkelighetstro innsikt i menneskenes kroppsstruktur.

Her kan du se en video om hvordan SIMU fungerer.

Les mer her om Masaryk sitt nye simuleringssenter.

Kontakt Education Link om du er er interessert i mer informasjon om eller ønsker å søke til opptaket i 2021.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se