De Montfort University – nytt samarbeid i England

15. april 2016

Studier i England er populært blant norske studenter og vi har nå gleden av å kunne representere De Montfort University i Leichester.  Universitet er ranket blant de 25 beste i Storbritannia når det gjelder andelen studenter som går rett ut i jobb etter fullførte studier.

Innen 6 måneder etter avsluttet studie er 95,8% av studentene enten i relevant jobb eller i videre studier. Nylig forbedret de sin ranking med over 30 plasser i The Times and The Sunday Times Good University Guide og de ligger nå på 54 plass blant alle universiteter i Storbritannia.

De Montfort University tilbyr over 400 ulike studier fordelt på fire  fakulteter på bachelor – (undergraduate) og masternivå (postgraduate). Noen av de mest populære studiene er her Architecture, Game Arts Design og Pharmacy, men her finner du også hundrevis av andre spennende studier.

Muligheten for praksis er et viktig innslag i studiene på DMU. Universitetet har kontakt med mange lokale og nasjonale bedrifter som er med på å påvirke innholdet i studiene og som kan tilby studentene interessante praksismulighterer. Etter fullførte studier har studentene fått jobb i verdensomspennende bedrifter som blant annet; NASA, Disney, BBC, Warner Bros, HSBC, Gucci, BMW, Levi’s, IBM og Adidas.

Til forskjell fra norske universitet er det ikke bare snittkarakter som avgjør om du kommer inn, men de ser også på din motivasjon og andre ferdigheter og erfaringer. Generelt sett kan vi si at du har gode muligheter til å få studieplass på de fleste bachelorstudier om du har fra 3,5- 4 eller bedre i snitt. For masterstudier kreves det fra C til B i snitt avhengig av studium. Dersom du har lavere snitt kan du likevel ha en sjanse dersom du kan komplettere med et godt skrevet motivasjonsbrev og en god attest fra lærer eller arbeidsgiver.

Les mer om De Montfort University!

Ta kontakt med oss i Education Link om du har noen spørsmål eller ønsker å søke!