50 stipend utlyses til søkere til Master of Business Administration (MBA) ved Deakin University

31. juli 2017

Deakin University i Melbourne i Australia utlyser nå 50 stipend for søkere til Master of Business Administration (MBA), Master of Business Administration/Master of Leadership og Master of Business Administration (Healthcare Management).

MBA-studiene ved Deakin University er høyt ranket og deres MBA-studium online er ranket nummer 20 i verden og nummer 1 i Australia. Stipendene som er utlyst gjelder for internasjonale søker og for følgende studier:

Stipendene gir 20% reduksjon i skolepengene, noe som tilsvarer en reduksjon på 6744 AUD eller ca. 43 000 NOK. Skolepengene blir da redusert fra 33 720 per år til 26 976 AUD per år. Studiene kvalifiserer for full støtte hos Lånekassen i form av lån og stipend til skolepenger, bo- og levekostnader og reisestøtte. Les mer om studiestøtten fra Lånekassen!

Opptakskriterier

Deakin University har følgende opptakskriterier ved sine MBA-studier:

  • Fullført bachelorgrad (alle typer studier) og 3 års relevant arbeidsserfaring (ledelse) eller
  • Fullført masterstudium (alle typer studier) og 3 års relevant arbeidserfaring (ledelse)

Dersom du har fullført et relevant masterstudium kan du få fritak for tidligere studier og dermed få redusert studietiden.

Studiestart er i slutten av februar og i juli 2018. Hvis dette virker interessant er det bare å ta kontakt med oss i Education Link. Vi hjelper deg med å gjøre søknaden din så god som mulig. Søknadsprosessen blir enklere og raskere, og du slipper også å betale søknadsgebyr for å søke.

Deakin University (DU) er et av Australias yngste og mest moderne universitet. Det er også et av Australias største universitet, med flere campus like utenfor Melbourne og i Geelong på Australias sørkyst. Deakin er kjent for god kvalitet på undervisningen og et fleksibelt studieløp. Universitetet holder gjennomgående høy kvalitet og har fått mange fine utmerkelser i årenes løp.