Studier i utlandet

Glion Institute of Higher Education London

Glion Institute of Higher Education London

5 gode grunner til å velge Glion Institute of Higher Education London

  • Regnes som en av verdens beste skoler i ledelse innen hotell, reiseliv og service
  • Utdanningene kombinerer teori og praksis
  • Tilbyr fantastiske praksisplasser over hele verden
  • Stort antall arbeidsgivere som rekrutterer direkte fra skolen
  • Skolen har svært fornøyde og stolte studenter

Introduksjon

Om du vil studere på en av verdens fremste skoler innen hotell, service og reiseliv bør du sjekke ut Glion Institute of Higher Education London. Skolen ble grunnlagt av to pionerer innen hotellbransjen på begynnelsen av 60-tallet. I dag har skolen et svært godt renome og er ranked som en av de beste for deg som sikter deg inn på en internasjonal karriere i hotellbransjen.

Glion tilbyr utdanning av høy kvalitet innen Hospitality Business, Real Estate og Finance. Glion er akkreditert av  av New England Commission of Higher Education (NECHE) som godkjenner høyere utdanning og som stiller et høye krav til akademisk standard.

Studiene

Alle studier på Glion Institute of Higher Education er utformet for å gi studentene de kvalifikasjoner og kunnskap som kreves for å kunne arbeide internasjonalt innen service management. Universitetet har en bra miks av teoretisk og praktisk undervisning, og her vektlegges personlig veiledning og kontakt mellom lærere og studentene. Glion London tilbyr følgende studier:

Masters

Korte studier

Executive studier

Byen

London er velkjent for mange som en by som har det meste. Mer enn 100 000 internasjonale studenter studerer i London og det er verdens mest populære studiedestinasjon.  Som student i London har du tilgang til et fantastisk tilbud av kultur og tradisjoner kombinert med en multikulturell energi fra alle verdens hjørner. Her kan man bli inspirert av bedrifter i verdensklasse innen reiselivs- og servicebransjen.

London er ikke bare en av de mest besøkte byene i verden, byen har også en lang historie av britisk tradisjonell gjestfrihet. Under den viktorianske tiden ble det bygget flere luksushoteller som f.eks Caridges, The Savoy og The Ritz som helt til i dag er ikoniske i hotellbransjen. I tillegg til det tradisjonelle, tilbyr London en rekke nye og innovative hotell og restauranter som er ledende inne hotelldesign og unike gastronomiske opplevelser.

Den store mengden museer, utstillinger og internasjonale arrangement bidrar ytterligere til å gjøre London til en attraktivt studieby for å studere service  og hospitality management. London er den perfekte plassen å lære om gamle tradisjoner så vel som nye trender innen ledelse i reiseliv, arrangement, hotell og service. Her er noen relevante fakta:

  • Over 20 millioner turister besøker byen hvert år.
  • Det er mer enn 130 000 hotellrom i London.
  • 70 restauranter med stjerner i Michelin Guiden.
  • Mer enn 6000 restauranter i byen

Campus

Høsten 2013 starter de første studentene på Glion sitt da nye campus i London. Her finner du det beste fra to verdener; den fantastiske muligheten å studere midt i Europas økonomiske sentrum kombinert med Glions erfaring og ekspertise som en av verdens ledende skoler innen hospitality.

Glions nyrenoverte bygg finner du på historiske Whiteland College på det vakre University of Roehampton, som er et britisk universitet i nærheten en sentrale London. University of Roehampton sin historie strekker seg tilbake til 1840. Det er et forholdsvis lite og gjestmildt universitet med over 130 ulike nasjonaliteter representert på campus.  Glionstudentene kan benytte den samme service og fasiliteter som øvrige studenter har tilgang til. Totalt fins 4 ulike college på campus og her er et flertall kaféer, restauranter og bakeri, samt bibliotek og butikker. Om du har lyst til å jobbe ekstra ved siden av studentene så kan studentservice på campus hjelpe deg med å finne jobb.

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: London
Studenter:
Internasjonale:
Studiestart: Feb/aug
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se