GSM London

5 gode grunner til å velge GSM

  • To flotte campus i London og tre opptak per år i oktober, februar og juni.
  • Lavere skolepenger enn de fleste andre universitetene i London og muligheter til å ta bacheloreksamen på 2 år istedet for 3 år.
  • Studiene gir deg kunnskap og ferdigheter som er ettertraktet blant arbetsgivere.
  • Små klasser og individuelt fokus hjelper studentene med å lykkes.
  • Akkreditert av Plymouth University som er ranket topp ti blant nye universiteter i UK.

Introduksjon

GSM London er et privat universitet og har to campus i London. Skolen tilbyr bachelor- og masterstudier innen økonomi, ledelse/management, finans, regnskap, reiseliv, event, IT og HR/personalledelse. De har også et spennende studium innen petroliumsledelse/ledelse innen olje og gass. Studiene er akkreditert av Plymouth University som er ranket topp ti blant nye  universiteter i England og de er nummer 51 i verden på rankingen over moderne universiteter.

Skolen ble grunnlagt i 1973 og het da Greenwich School of Management, men da de åpnet det nye campuset i Greenford byttet de navn til GSM London. Siden oppstarten har mer enn 20 000 studenter blitt uteksaminert fra GSM London og mange av dem jobber i dag i nøkkelposisjoner både i det privat næringsliv og i offentlig forvaltning.

GSM er kjent for sitt gode studentmiljø og på campus råder det en inkluderende, personlig og hyggelig stemning. På dagtid er det en miks av internasjonale og lokale studenter som følger undervisningen, mens kveldsundervisningen er det mest Londonbaserte ledere og andre yrkesaktive som følger. Det er for tiden mer enn 4500 studenter på skolen og majoriteten av studentene er engelske, men blant disse fins også ca. 300 internasjonale studenter fra mer enn 60 land.

Studier

Bachelorstudiene på GSM London skiller seg litt ut sammenlignet med andre universiteter i London. De er hva vi kaller «studentvennlige» i den forstand at skolen har studiestart tre ganger i året i januar, juni og i oktober, så du behøver ikke å vente helt til neste høst for å starte dine studier. Studiene kan dessuten intensiveres og tas på to år istedet for tre år, som er normalen for de fleste andre universitetene. Det er dermed mulig for deg å komme raskere ut i arbeidslivet, begynne å tjene egne penger og klatre på karrierestigen.

På GSM London tilbyr bachelorstudier innen  følgende fagområder:

Studiene på masternivå er svært fleksible slik at studentene få god hjelp til gå videre og oppnå målet om en mastergrad. En MBA eller en annen mastergrad åpner nye karriereveier, og sjansen er dermed større for at du blir den kunnskapsrike og respekterte lederen som det konkurranseutsatte næringslivet etterspør. Din utdanning ved GSM London og deres samarbeid med Plymouth University både internasjonalt godkjent og anerkjent.

GSM London tilbyr følgende studier på masternivå:

Campus

Skolan har to campus, et i historiske Greenwich og et nytt moderne campus i Greenford i vest-London.

Greenwich campuset ligger i hjertet av historiske Royal Greenwich i sydøst-London, som er kjent for flotte parker og arkitektur og ikke minst sin livlige og ungdommelige atmosfære. Skolen ligger i en Art Deco byggning sentralt i Greenwich hvor det fins et imponerende tilbud av butikker, spennende markeder, restauranter, cafeer og andre møteplasser for studentene. Fra campuset har du i tillegg bokhandlere, barer, loppemarkeder, antikvitetsbutikker og parker rett utenfor døren. Hvis du ønsker å se mer av de andre delene av London er det kun 8 minutter med tog til London Bridge. Men samtidig garanterer vi at du vil finne nok underholdning til å bli værende i Greenwich.

Skolens moderne Greenford campus ble åpnet i 2012 og tilbyr her et av dagens mest spennende studiemiljø. Den nyeste teknologien blandet med dynamiske romløsninger tilbyr den perfekte setting for dine studier. Universitetsområdet ligger i en del av London somgjennomgår store forandringer, og tiltrekker seg i dag mange store organisasjoner og bedrifter. Fra campus, er det lett å komme seg til sentrale deler av London, Heathrow lufthavn, samt Westfield som er et velkjent kjøpesenter i vest-London.

Byen

London, verdens hovedstad med totalt ca 12 millioner innbyggere, tilbyr en fantastisk ramme for studier i utlandet. Byens mangfoldige befolkning er en spennende blanding av nasjonaliteter, kulturer og religioner. Her snakker det over 300 språk og byen har en tydelig internasjonal karakter.

Englands hovedstad yrer av liv og røre. London er uslåelig som underholdningsmetropol og attraksjonene er mange. Utvalget av konserter, musikaler, museer og gallerier er enormt. annen hvert hjørne vil du finne britenes samlingsted puben, og bybildet preges ellers av de karakteristiske svarte drosjene og to-etasjes røde bussene. T-banenettet London Underground er verdens eldste og er spesielt godt utbygget i sentrum og i de nordlige bydelene.

Lurer du på noe? Spør oss!