Studier i utlandet

International College of Management Sydney

International College of Management Sydney

5 gode grunner til å velge International College of Management Sydney

  • Kombinasjonen av teori og praksis vektlegges sterkt i utdanningene
  • 9 måneders betalt praksisperiode inngår i utdanningene
  • Studiene er tilpasset arbeidslivet
  • Arbeidsgivere rekrutterer direkte fra skolen
  • Du får tilgang til et stort alumni-nettverk over hele verden

Introduksjon

International College of Management Sydney (ICMS) ligger på den vakre halvøya Manly like utenfor Sydney. Skolen har siden starten i 1996 etablert seg som en moderne, flerkulturell og høyt rangert utdanningsinstitusjon når det gjelder studier i management. ICMS tilbyr utdanninger i business og ledelse  hvor du har mulighet til å velge mellom 10 ulike spesialiseringer; deriblant Hospitality, Tourism, Event, Marketing and New Media Mangement, Property og Sports. Studiene gir deg et godt grunnlag for moderne forretningsvirksomhet, salg, markedsføring og ledelse. Ved å velge et av disse alternativene skaffer du deg et fortrinn på det internasjonale arbeidsmarkedet ettersom det er stor mangel på kompetent personale innen disse bransjene. Alle studiene omfatter en lengre praksisperiode.

Studiene

ICMS startet som en søsterskole til den kjente hotellskolen Cesar Ritz i Sveits. En sterk og verdensledende sveitsisk hotelltradisjon i kombinasjon med amerikansk ledelsesutdanning på australsk jord var oppskriften på å skape konkurransedyktige studieprogrammer. I dag har skolen vokst og blitt en anerkjent utdanningsinstitusjon, som også har vært tilknyttet det anerkjente Australske  universitetet Macquarie University i Sydney.

Du kan velge om du vil studere en tre-årig bachelorgrad, et eller to semester som study abroad-student eller masterstudier. Studerer du til en bachelorgrad er det 9 måneders betalt praksis inkludert i studiet. Du kan ha praksis i en bedrift som er relevant for ditt studium; det kan være eventbyråer, function centers, reisebyråer, sportsklubber, hoteller, property development offices, hovedkontorer til butikkkjeder eller kjente merkevarer. Praksisperioden kan tas i de fleste land i verden og gir deg verdifull erfaring som gir deg gode jobbmuligheter etter studiene.

På bachelornivå tilbyr ICMS følgende studier:

Har du allerede en bachelorgrad kan du studere til en mastergrad ved ICMS. De tilbyr nå tre spennende 2-årige mastergrader:

Ønsker du en kortere studium på masternivå for å oppgradere dine kvalifikasjoner kan du studere i 6 måneder:

Beliggenhet og bomuligheter

ICMS har en fantastisk beliggenhet på halvøya Manly, som er en bydel i storbyen Sydney. Skolen ligger i en historisk, slottslignende bygning, høyt og med fantastisk utsikt. Campus er omkranset av store grøntområder, men bare fem minutters spasertur unna finner du både hvite sandstrender og Manlys livlige gågate med butikker, restauranter og barer. Hurtigfergen fra havnen bruker bare et kvarter til operahuset og Circular Quay i hjertet av Sydney.

ICMS fungerer som et internat, det vil si at mange studenter bor og spiser på skolen. Innkvartering skjer i enkelt-, dobbel- eller trippelrom, og alle måltider er inkludert.

Det er ikke obligatorisk å bo på skolen, men det anbefales i det første semesteret som et godt alternativ når du skal gjøre deg kjent med omgivelsene og få nye venner. Etter ett eller to semestre flytter mange til egen bolig i Manly eller Sydney.

Med cirka 1000 studenter fra rundt 40 land er ICMS tilstrekkelig lite for godt samhold og et fantastisk studentliv. Aktivitetsprogrammet på ICMS er fullpakket hver uke og inneholder alt fra tennisleksjoner og skydiving til pubkvelder, temafester og talentkonkurranser. På skolen finnes det i tillegg til restaurant og kafeteria, også en studentbar. Den drives av studentforeningen og er et populært samlingssted om kveldene.

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Manly
Studenter: 1300
Internasjonale: 845
Studiestart: Feb/mai/sept
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se