James Cook University Brisbane

5 gode grunner til å velge James Cook University Brisbane

  • Campus i centrale Brisbane
  • Fantastisk klima, nær Gold Coast og en ekte australsk opplevelse
  • Mange kurs og programmer i Business og IT
  • Mulighet til å ta en Bachelor på bare 2 år
  • Lav pris sammenlignet med mange andre universitet

Introduksjon

James Cook University Brisbane (JCUB) er en datter campus av den fremtredende forskningsuniversitetet James Cook University. Brisbanes relativt lave levestandard er en av faktorene som gjør Brisbane til en av de mest spennende byene i Australia. Nærheten til både Gold Coast, Sydney og også Great Barrier Reef gjør det mulig å gå på både korte weekend utflukter, men også lengre ferie turer.

Studier på JCUB gir også en god økonomisk fordel, da de har lavere utdanningskostnader enn mange andre universiteter i Australia

Studier

James Cook University Brisbane Campus (JCUB) er en moderne campus, sentralt plassert i Central Street (CBD) i Queen Street. På campus har studentene tilgang til studieområder, datastasjoner, høyhastighetsinternett og WiFi, fritids- og aktivitetsrom.

Innen gangavstand er Queen Street største kjøpesenter, bybibliotek og mange butikker, parker og kafeer. Brisbane har et stort utvalg av kultur og underholdning å tilby. Videre er campusen veldig lett tilgjengelig via det store utvalget av offentlig transport tilgjengelig for studentene.

Brisbane er også vert for Australias største internasjonale festival av velkomststudenter. Over 75.000 internasjonale studenter fra over 160 land har valgt Brisbane som deres institusjon. For de som søker ekstra jobb i tillegg til studiene, er det ikke noe problem, Brisbane er Australias raskest voksende by for sysselsetting.

Beliggenhet og bomuligheter

James Cook University Brisbane, som navnet, antyder sin campus i Brisbane, Australias tredje største by med om lag 2,15 millioner innbyggere. Brisbane ligger i delstaten Queensland, et populært turistmål med et subtropisk klima, en avslappet livsstil og nærhet til både vakre sandstrender og tropisk regnskog.

JCU har et spesielt «Innkvarteringssted» som hjelper elevene til å finne passende innkvartering, enten på universitetsområdet eller utenfor. Det finnes en rekke overnattingsmuligheter å velge mellom av varierende standarder og i ulike prisklasser. Du kan søke om innkvartering så snart du har blitt akseptert.

Nyheter

Generøse stipend fra James Cook University Brisbane

James Cook University Brisbane i Australia tilbyr nå flere stipend som gir hele hele 30% i reduksjon av skolepengene. Stipendene er for søkere på både på bachelor- og masternivå med studiestart i mars eller juli i år.

Lurer du på noe? Spør oss!