London Metropolitan University

5 gode grunner til å velge London Metropolitan University

  • Universitetet har campus i sentrum av London
  • London Metropolitan University er ett av Englands største universitet
  • Tilbyr et bredt spekter av studier
  • Universitetet har et internasjonal studentmiljø
  • Universitetet tilbyr bra studentservice, gode studierådgivere og mentorer for sine studenter

Introduksjon

London Metropolitan University (LMU) er ett av de største universitetene i Storbritannia og det største i London. Det har elleve fakulteter og et studietilbud som omfatter nærmere 500 forskjellige utdanningsløp. Universitetet ble grunnlagt i 2002, da London Guildhall University og University of North London ble slått sammen.

LMU er populært blant internasjonale studenter og har lokket til seg hele 9000 studenter fra forskjellige deler av verden. Dette skaper en åpen og flerkulturell atmosfære som gjør det mulig for studentene å knyte kontakter langt utenfor Storbritannias grenser. Universitetet har utallige studentforeninger og det er her mange sosiale aktiviteter innenfor for eksempel idrett og musikk. Her er det lett å skaffe seg nye venner!

Studiene

Universitetets fakulteter tilbyr en mengde forskjellige utdanninger på områder som for eksempel økonomi/business, arkitektur, event, data/IT, jus, ledelse, psykologi og sosiologi.

Mange av skolens utdanninger har fått karakteren ”Excellent” av Quality Assurance Agency, QAA, som vurderer alle utdanningsinstitusjoner i Storbritannia. Utdanning innenfor Business and Management er spesielt populært. LMU bedriver også en god del forskning og har nylig åpnet sitt nye forskningssenter, som er et av Europas største.

Beliggenhet og bomuligheter

LMU ligger i hjertet av London, en verdensmetropol med rundt 12 millioner innbyggere. Byens varierte befolkning er en spennende miks av nasjonaliteter, kulturer og religioner. Her snakkes det over 300 språk, og det er kanskje det nærmeste du kommer en internasjonal oase.

Englands hovedstad yrer av liv og aktivitet. London er uslåelig som fornøyelsesmetropol, og severdighetene er mange. Tilbudet av konserter, musikaler, musèer og gallerier er enormt. På hvert eneste gatehjørne finner du en pub, og forbi passerer gatene de karakteristiske svarte drosjene og en og annen dobbeltdekker.

City campus ligger på Thamesens bredde i nærheten av Tower of London, en av de mest historiske delene av London. Det såkalte North Campus ligger ved Upper Street i den nordlige delen av det sentrale London. Emirates Stadium, hjemmestadion til fotballaget Arsenal, ligger like ved campus.

Å finne bolig i London kan være en tålmodighetsprøve, men universitetets Accommodation Office hjelper deg med å finne bolig. De har et stort utvalg av boliger i ulike prisklasser både på og utenfor campus. Her kan du også få informasjon og tips om private utleiere, hostell og midlertidige boliger.

Lurer du på noe? Spør oss!