Studier i utlandet

Monash University

Monash University

5 gode grunner til å velge Monash University

  • Vurdert som Australias mest innovative universitet
  • Australias største universitet
  • En av verdens 100 beste universiteter
  • Melbourne har blitt kåret til verdens beste by i over syv år
  • Ranket 36 i verden for Business og Management studier

Introduksjon

Når du skal velge hvilket universitet du skal studere på, er det mange faktorer som bør vurderes. Hvis du velger Monash, kan du være trygg på at du har tatt et godt første steg mot en vellykket karriere.
Det er mange fordeler ved å studerer på Australias største universitet. Monash har flere emner, flere studier, flere forskningsprosjekter og mer internasjonal utveksling enn noe annet universitet i Australia. På Monash University får du en bred utdanning av høy kvalitet som vil gi deg flere fordeler i din fremtidige karriere.

Studiene

På Monash møtes studenter fra mer enn 170 land og universitetet har campus i Australia, Italia, Malaysia, India og Kina. Som student vil du her få en global utdanning med undervisning fra et sterkt internasjonalt fagmiljø. Studentene fra Monash er – i følge spørreundersøkelser fra 2500 internasjonale rekrutterere fra 20 land – svært ettertraktet over hele verden. Monash er konsekvent rangert blant de ti beste universitetene i Asia og Oseania. Universitetet kombinerer moderne pedagogikk med de nyeste teknologiske løsningene. Nye undervisnings- og læringsformer utvikles kontinuerlig, testes og integreres i studiene til det beste for studentene.

Beliggenhet og bomuligheter

Melbourne er den største byen i Victoria, som er Australias sørligste delstat. Dette er et sted med store kontraster; landskapet går fra hav og strand, til fjell og skog, før det går over til ørken. Melbourne har med sin arkitektoniske eleganse lenge vært regnet for Australias kulturelle sentrum, hvor de her kombinerer denne tradisjonen med en avslappet og moderne livsstil.

For studenter som bor på campus, fortsetter universitetslivet selv når forelesningene er slutt for dagen. Ved å bo på skolen har du tilgang til en rekke aktiviteter som hjelper deg med å bli kjent med andre studenter, danne studiegrupper og nyte tiden som student.

Hvert rom har en king size-seng, et skrivebord, en stol og et garderobeskap. I de nye studentboligene på Monash er det kjøkkenfasiliteter på hvert rom. Hver etasje har også eget kjøkken og vaskemaskin. Hvis du vil dele innkvartering med venner på universitetet er det flere alternativer å velge mellom. De fleste leiligheter har fire soverom, men det fins også leiligheter for to, tre eller fem studenter.

Lurer du på noe? Spør oss!

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Melbourne
Studenter: 74000
Internasjonale: 25000
Studiestart: Feb/juli
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se