Regents University London

5 gode grunner til å velge Regents University London

  • Skolen har flotte fasiliteter og ligger midt i Regents Park sentralt i London.
  • Avgangsstudentene er attraktive på arbeidssmarkedet og tjener mer enn det som er gjennomsnittet.
  • Arbeidspraksis i bedrift inngår i mange av studiene.
  • En relativt liten skole som tilbyr undervisning i små klasser med tett oppfølging av lærerne.
  • Gode muligheter for utveksling i løpet av studietiden til samarbeidsuniversiteter i Asia, Amerika eller Europa.

Introduksjon

Hvis du ønsker å studere i London, er den Regents University London et særdeles godt alternativ med et bredt utvalg av studier. Universitetet tilbyr både britiske og amerikanske bachelorstudier (undergraduate) og masterstudier (postgraduate). Hovedcampus  ligger i Regents Park i sentrum av London, en av Europas mest spennende byer. Det andre campuset ligger bare 10 minutter fra Regents Park og Marylebone Village.

Skolen har et internasjonalt preg og totalt studere 4500 studenter fra mer enn 140 land her. Studenter har derfor veldig gode muligheter til å skaffe seg internasjonale kontakter og bygge nettverk som få andre universiteter kan matche.

Skolen tilbyr et høykvalitativt og globalt studiemiljø, og studiene her gir deg som student store valgmuligheter. Studenter  på Regents University London er kjent for å være svært ambisiøse og profesjonelle, noe som som gjør dem ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Regent’s University London tilbyr bachelor- og masterstudier organisert under følgende fagområder:

Studier

Regents University London tilbyr studier basert på både den britiske og amerikanske utdanningsmodellen, deriblant utdanninger innen business, ledelse, markedsføring, psykologi , drama/teater, film, media, sosiologi , fashion og design. Her kan du velge mellom  en rekke studier på både bachelor- og masternivå. Studiene er svært fleksible og innen for eksempel  BA(Hons) International Business  har du muligheten til å samtidig lære flere språk, deriblant spansk, portugisisk, mandarin, tysk, fransk, japansk, italiensk, russisk eller arabisk. Studiet her inkluderer også ett eller to semestre på en partnerskole i et tredje land og arbeidserfaring i bedrift.

Studenter ved Regents nyter godt av fordeler som tett oppfølging og jevnlig kontakt med personlig veiledere på skolen, samtidig som de studerer moderne akademiske studier. De fleste av studentene benytter seg av muligheten for å studere i utlandet, noe som gir internasjonale studenter en ekstra dimensjon på sin utdanning.

The Regents University vektlegger både teori og praksis og studentene tilbys flere muligheter til å utvikle sine ferdigheter, både i og utenfor klasserommet . Ved å samarbeide tett med det internasjonale næringslivet sikrer skolen at studentene får oppdatert kunnskap og studiene gjenspeiler den siste utviklingen i bransjene.

 

Campus

Regents University London ligger midt i vakre Regents Park sentralt i verdensmetropolen London. Bare et stenkast fra skolen finner du hovedstadens enorme tilbud av kulturopplevelser, shoppingmuligheter, restauranter, uteliv og mye mye mer. London er en fantastisk by og er helt klart et inspirerende miljø for karrieresultne studenter.

På campus finner du blant annet bibliotek, IT-senter, en trivelig studentpub og et moderne idrettsanlegg. Skolen har et helt team av dyktige rådgivere som tilbyr studentene informasjon, tips og råd slik at de skal kunne ta kloke valg for fremtiden. På skolen arrangeres det også workshops og andre events for at studentene skal komme i kontakt med arbeidsgivere.

En kort spasertur fra campuset i Regents Park ligger Marylebone campus. Dette er et historisk område med håndverkere, caféer og designbutikker som gjenspeiler den håndtverktradisjonen som en gang var. På Marylebone campus tilbyr de studier innen innen fashion og design.

Skolen tilbyr studentboliger både på og utenfor campus, men hjelper også studentene dersom de vil leie på det private markdet. Skolens “Halls of Residence”, som studentboligene kalles, ligger midt i den frodige Regents Park med flott utsikt til alle kanter. Du kan velge mellom enkelt-, dobbelt eller trippelrum hvorav de fleste har felles bad og kjøkken. Studentboligene på campus rekker ikke til alle, så hvis du vil bo her må du være tidlig ute med å søke.

London utgjør definitivt en del av klasserommet på Regents University. Uansett om du skal studere business eller design vil du oppdage at  Londons kultur og næringsliv blir en viktig del av opplevelsen.

Byen

Urbane London med totalt ca 12 millioner innbyggere har et helt unikt studiemiljø. Byens mangfoldige befolkning er en spennende miks av nasjonaliteter, kulturer og religioner. Her snakkes det over 300 ulike språk og byen er absolutt en verdensby i ordets rette forstand.

Englands hovedstad yrer av liv og røre.  London er en av verdens mest populære underholdningsmetropoler og serverdighetene er mange. Tilbudet av konserter, musikaler, muséer og gallerier med spennende utstillinger er enormt. På annenhvert hjørne fins det en engelsk pub hvor britene i nabolaget gjerne møtes etter arbeid for en hyggelig prat. Bybildet preges ellers av de karakteristiske svarte taxiene og en og annen rød dobbeltdekker som er med på å gi London sitt verdenskjente særpreg.

Lurer du på noe? Spør oss!