RMIT University

5 gode grunner til å velge RMIT

  • Moderne studier som er tilpasset arbeidslivet og de ulike bransjene
  • Har et godt renomme innen kreative studier som arkitektur, design og foto
  •  Reklamestudiet er ranket som topp 5 i verlden
  • Universitetet ligger midt i sentrum av millionbyen Melbourne
  • Melbourne er blitt kåret til Australias beste og den 4 beste studentbyen i verden

Universitetet

RMIT University (RMIT) ble grunnlagt allerede i 1887 og er et av Australias eldste, største og mest velkjente universiteter. Utdanningene er utviklet i nært samarbeid med næringslivet, og RMIT satser store ressurser på å kombinere studiene med praksis for å garantere at studentene blir utstyrt med den kunnskapen og de ferdighetene som dagens arbeidsgivere etterspør. RMIT er et ekte storbyuniversitet og ligger midt i sentrum av millionbyen Melbourne.

Studiene

Universitetets nærmere 500 studier er fordelt på tre fakulteter;

Universitetet har et imponerende tilbud av studier og har noe for de aller fleste. Designfakultetet er spesielt velkjent og fremgangsrikt og studier som for eksempel grafisk design, reklame, games design, interiør design og foto er her svært populære.

I dag er nesten en tredjedel av studentene internasjonale, og skolen har mer enn 100 nasjonaliteter. RMIT har et stort internasjonalt fokus og etterstreber å forberede studentene på fremtidens stadig mer globaliserte arbeidsmarked. Universitetet samarbeider med rundt 200 utdanningsinstitusjoner verden over. Studentene har her gode muligheter til å utveksle ett semester eller to til et tredje land.

Beliggenhet og bomuligheter

RMIT har sine hovedcampus sentralt i Melbourne. Byen er med sine tre millioner innbyggere Australias nest største by. Melbourne har et europeisk preg, og at det er lett for oss skandinaver å trives her. Melbourne er også kjent som Australias hovedstad for design, kulturliv og idrett.

Surfekulturen er også populær i Melbourne, og ved kysten utenfor byen arrangeres mange konkurranser og arrangementer ved noen av verdens beste surfestrender. Den som ikke er interessert i bølgenes krefter, kan i stedet ta turen til området St. Kilda. Her råder ekte bystrand-atmosfære, og langs strandpromenaden ligger restaurantene og barene tett. Med en herlig miks av mennesker, kultur, strand, hav og sol er det ikke så rart at Melbourne gang på gang blir kåret til «the most liveable city in the world”. Byen ble i 2012 kåret til Australias beste og den 4 beste studentbyen i verden.

RMIT har ingen studentboliger på campus, men de har student service som hjelper studenter med å finne bolig. Det fins mange ulike alternativer å velge mellom. De fleste bor sammen med andre studenter hvor de deler en større leilighet eller et hus. Bokostnadene i Melbourne varierer avhengig av beliggenhet og standard.

Video

Nyheter

Verdens beste studentbyer

Melbourne, Sydney og London er på topp 5 blant verdens beste studentbyer i følge en ranking foretatt av QS World University Rankings. Education Link har flere samarbeidsuniversiteter i disse byene og det er fremdeles mulig å søke til studiestart i september i London eller juli 2016 i Sydney og Melbourne.

Lurer du på noe? Spør oss!