Studier i utlandet

University Canada West

University Canada West

5 gode grunner til å velge University of Canada West

  • MBA og Bachelor of Commerce er akreditert av anerkjente ACBSP
  • Lærerne er har erfaring fra og gode forbindelser til næringslivet
  • UWC tilbyr dynamiske og praktisk rettede studier. Undervisning foregår i små klasser slik at hver enkelt student kan få tettere oppfølging
  • Som student får du tilgang til et nettverk av potensielle arbeidsgivere
  • The Economist har kåret Vancover til verdens tredje beste by å leve og bo i

Introduksjon

University Canada West er et universitet med en klar visjon om å være et ledende, uavhengig og respektert universitet, både i Canada og internasjonalt. Universitetet ligger i Vancouver, som er det økonomiske og kulturelle senteret for det vestlige Canada. Som student på University of West Canada får du bli en del av et svært innovativt miljø. Universitetet er også kjent for å gjøre sitt ytterste for å motivere og forberede sine studenter på det profesjonelle arbeidslivet.

Studiene

Et godt studium gir deg flere fordeler og kan forberede deg på en karriere i mange bransjer. University Canada West tilbyr studier av høy kvalitet og setter deg i kontakt med noen av de beste arbeidsgiverne i verden. Et utmerket læringsmiljø, fleksible studieprogram og små klasser gir deg de beste forutsetninger for at din studietid blir utfordrende, spennende og lærerik.

University of West Canada tilbyr følgende studier:

Undergraduate:

Associate of Arts

Bachelor of Commerce

BA in Business Communication

Graduate:

Master of Business Administration (MBA)

Byen

“Vancouver is Manhattan with mountains.” – The New York Times.

Vancouver er med sine vel 630 000 innbyggere regnet som det økonomiske og kulturelle senteret for det vestlige Canada. Dette er en spennende storby som i mer enn ett helt tiår har blitt ranket som en av verdens beste byer å bo og leve i.

University Canada West ligger svært sentralt i Vancouvers foretningsområde. Mange av verdens største bedrifter har kontor som ligger i gangavstand til Campus. Når du studerer på University Canada West kommer du til å oppleve og erfare hvorfor denne vakre byen rangerer høyt på rankinglistene over verdens beste byer. Byen har et internasjonalt preg og byr på et spennende og variert ute- og kulturliv. I 2010 arrangerte de vinter OL, så om du er interessert i å stå på ski eller brett kan du besøke Grouse Mountain, Mt Seymour eller Cypress Mountain Ski Area. Ikke lant fra det urbane bymiljøet kan du også slappe av og gå turer i gedigne Stanley Park eller i Pacific Spirit Regional Park.

Campus

University campus ligger i hjertet av byens pulserende foretningsområde. Denne livlige bydelen er full av restauranter, butikker, trenings-, kjøpe- og underholdningssentre. På campus får studentene tilgang til universitetets studentservice som blant annet inkluderer myUCW Portal, bibliotekstjeneste og hjelp med valg av fag og registrering. Universitetet har også et karrieresenter på campus hvor du som student kan få rådgivning og hjelp med din vei inn i arbeidslivet og fremtidige karrierevalg.

Bomuligheter

Universitetet tilbyr ikke studentboliger, men de har laget en guide med tips over hva du bør tenke på når du leter etter bolig i Vancouver. Les mer om bomuligheter i Accommodation Guide!

Lurer du på noe? Spør oss!

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Vancouver
Studenter:
Internasjonale:
Studiestart: Jan/april/juli/okt
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se