Reiseliv, hotellfag og event

Har du lyst å jobbe i en av verdens største og raskest voksende bransjer? Tjenesteytende næringer, som inkluderer alt fra hoteller og restauranter, reisebyråer, spa og reiseliv, til festivaler og messer, er allerede en av verdens største industrier. Innen 2018 forventes det at vil finnes mer enn 300 millioner arbeidsplasser innen disse næringene.

Studier innen ”Hospitality Management” er velkjente business og ledelsesutdannelser som gir deg gode jobbmuligheter både i inn- og utland. I tillegg til hotell- og restaurantledelse er Event Management eller økoturisme noen av områdene du kan fordype deg i. Education Link er spesialister på serviceutdanninger og har samarbeid med noen av verdens fremste skoler og universiteter innen dette fagområdet. Relevant arbeidspraksis inngår ofte i disse studiene og alle våre samarbeidsskoler har nært kontakt med industrien.

Hva med å studere Event management i millionbyen Sydney, Hospitality Managment i eksklusive Sveits, øko-turisme ved verdens største korallrev i Queensland Australia eller reiseliv på ferieparadiset Hawaii?

Søk for universiteter og skoler som tilbyr disse utdanninger

Lurer du på noe? Spør oss!