Studier i utlandet

Australia åpner for internasjonale studenter!

Det er med stor glede vi kan meddele at Australia fra 1. desember åpner opp grensen for internasjonale studenter. Først ut er delstatene Victoria og New South Wales. Andre delstater har fra 15. desember bestemt seg for å følge etter.

For å reise inn i landet krever de australske myndigheter at du har et gyldig studentvisum, er fullvaksinert, at du kan fremvise et vaksinasjonssertifikat, et såkalt «International COVID-19 Vaccination Certificate», samt kunne vise til et negativt testresultat av en PCR-test som er tatt innen 3 dager før avreise. Mer informasjon om innreisereglene og reglene for karantene finner du på australske myndigheters nettside her!

Neste mulige studiestart i Australia er i februar/mars. Det er deres hovedopptak etter den australske sommerferien og oppstart av 1. semester. Alle universitetene som vi samarbeider med og mange av studiene tilbyr også studiestart i juli måned.

Er du en av de mange studentene som allerede akseptert din studieplass og bare venter på å starte studiene dine? Har du startet studiene dine på nett, men ønsker å studere på campus? Eller har du utsatt å søke på studier i Australia til gjenåpningsdatoen er avklart?

Ta kontakt med Education Link nå, så hjelper vi deg med å bli klar til studiestart i Australia allerede i 2022!

Les mer om våre samarbeidsuniversiteter i Australia her!

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se