Studier i utlandet

Deakin University ranket som verdens beste i idrett og ernæring

School of Exercise and Nutrition Sciences på Deakin University i Melbourne har blitt ranket som nummer en av det presitgefylte Academic Ranking of World Universities (ARWU). Hvis du er interessert i studier innen idrett, helse og ernæring kan du nå søke på ett av verdens beste universiteter.

Rankingen annerkjenner både den akademiske kvalitetet på studiene og den ledende forskningen som fakultetet har satset på gjennom mange år.

Universitetet er godkjent for støtte av Lånekassen og har rullerende opptak med studiestart i juli og mars. Det er dermed ingen søknadsfrist, men vi anbefaler å søke så tidlig som mulig og senest tre måneder før studiestart.

Deakin tilbyr følgende studier ved School of Exercise and Nutrition Sciences:

Bachelor of Exercise and Sport Science

Bachelor of Exercise and Sport Science (Honours)

Bachelor of Exercise and Sport Science/Bachelor of Business (Sport Management)

Bachelor of Food and Nutrition Sciences

Bachelor of Health Sciences

Master of Applied Sport Science

Master of Clinical Exercise Physiology

Deakin University er et moderne universitet og ett av Australias største. Studiene er fleksible og gir deg muligheten til å skreddersy utdanningen din etter dine interesser og behov. Universitetet legger stor vekt på å forberede studentene på arbeidsmarkedets stadig økende krav. Med en god sammensetning av relevante emner, moderne utstyr og en engasjert lærerstab, gjør de sitt ytterste for å gjøre studentene godt rustet til sine fremtidige karrierer. Universitetet har et tett samarbeid med næringslivet, og mange studier har praksis som en viktig del av utdanningen.

Deakin har sitt hovedcampuset er i Burwood, som er en hyggelig forstad like utenfor Melbourne. På campus fins alle fasiliteter som studentene trenger med nye IT-labs, bibliotek, kafeer, restauranter og for ikke å glemme flotte fasiliteter innen sport. Deakin har en rekke ulike institutter og egen forskningspark.

Hvis du er interessert i mer informasjon om studiene ved Deakin University er det bare å ta kontakt med oss eller bestill kostnadsfri studieveiledning!

 

 

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se