Ingen søknadsfrist 15. april – ledige studieplasser i utlandet

6. april 2020

Det er fremdels ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i utlandet. Du kan studere ett semester eller søke på hele bachelorstudier og masterstudier med full støtte fra Lånekassen. Søknadsfristen er rullerende, det vil si at du kan søke når du vil på de fleste studier, også etter 15. april.

Education Link representerer mer enn 20 universiteter og college som tilbyr et bredt spekter av studier innen de fleste fagområder. Gjennom oss kan du søke på studier i Australia, Canda, England, Irland, Italia og Tyskland. Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelp gjennom hele søknadsprosessen.

Søknadsfristene varierer fra studiested til studiested og i noen tilfeller mellom de ulike studiene. Enkelte profesjonsstudier og masterstudier, som har begrenset antall studieplasser, kan ha fastsatte søknadsfrister. Gjennom oss kan du i de fleste tilfeller søke tett opp til studiestart, men vi anbefaler å ikke søke senere enn tre måneder før studiestart. Universitetene har rullerende opptak derfor lønner det seg å søke så tidlig som mulig.

Studiestart i Australia er i februar, men på en rekke studier har du også muligheten til å starte i midten av juli. I Europa er det i hovedsak studiestart i september, men på en del masterstudier er det også studiestart i januar. Hvis du har lyst til å søke på studier med start i juli eller september bør du ikke vente for lenge med å ta kontakt.

Education Link hjelper deg finne utdanningen og universitetet som passer for deg. Vi veileder deg gjennom hele søknadsprosessen og sørger for at du får all den informasjonen du trenger. Søknaden med attesterte vedlegg sendes til oss og vi kvalitetsikrer og attesterer søknaden din før den viderformidles til universitetet. Søker du gjennom oss blir søknadsprosessen både enklere og raskere, og du slipper i de fleste tilfeller å betale søknadsgebyr til universitetet. Med Education Link kan du føle deg trygg når du tar en av ditt livs viktigste beslutning.

Bestill gratis studieveiledning!

Les mer om våre samarbeidsuniversiteter!