Studier i utlandet

Nytt samarbeid med University of west London

Vi har gleden av å kunne presentere University of West London (UWL) som nytt samarbeidsuniversitet i England. Universitetet tilbyr utdanning av høy kvalitet med topp moderne fasiliteter.

UWL ligger i en del av London som av mange ansees for å være en av de beste plassene å bo og leve. Universitetet har to campus; ett i Brentford og ett i Ealing. Begge campus har de siste årene gjenomgått omfattende renovering og har i dag topp moderne fasiliteter for studentene.

Studiene er av høy kvalitet og universitetet har et tett samarbeid med næringslivet. UWL sin ambisjon er å tilby studentene utdanninger som gir studentene både den akademiske og praktiske kunnskapen de trenger for å lykkes med sin karriere. Universitetet sitt slagord er ” We are The Career University

Du kan snart lese mer om universitetet på våre nettsider, men i mellomtiden henviser vi videre til University of West London sine nettsider for mer informasjon.

Studier i England er svært populært blant norske studenter og det er fremdeles mulig å søke på studier med oppstart i september 2017. Søknadsfristen som står oppført på UCAS sine hjemmesider gjelder for britiske og EU-studenter, men ikke for norske og andre internasjonale studenter. Vi kan søke på vanlig måte så lenge det er ledige studieplasser og helt frem til clearing som startet i juni måned. Mer informasjon om søknadsprosessen får du ved å kontakte oss.

Vi tilbyr også kostnadsfri studieveiledning.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se