Søknadsinformasjon

Education Link hjelper deg finne utdanningen og universitetet som passer for deg.  Vi veileder deg gjennom hele søknadsprosessen og sørger for at du får all den informasjonen du trenger. Søker du gjennom oss blir søknadsprosessen både enklere og raskere. Med Education Link kan du føle deg trygg når du tar en av ditt livs viktigste beslutning.

Det første skrittet gjør du ved å ta kontakt med oss i Education Link. Du kan ta kontakt med oss uansett om du allerede vet hvilket universitet du vil søke på, eller om du trenger hjelp til å finne en skole og en utdanning som passer for deg. Vi kan svare på spørsmål per e-post og ha  veiledningsmøte med deg enten på vårt kontor, per telefon eller via Skype.

Vi ønsker å vite mer om:

  • din bakgrunnen – slik at alternativene vi sammen kommer frem til passer for nettopp deg
  • dine tidligere studieresultater og eventuell arbeidserfaring. Sammen finner vi frem til riktig universitet for deg. Vi vil undersøke om du har en reell sjanse til å komme inn på utdanningen du er interessert i.

Etter veiledningsmøte vil du få forslag fra oss om studiealternativer som kan passe for deg. Dersom du bestemmer deg for å søke vil du deretter få tilsendt søknadsskjemaene og all informasjon om den videre søknadsprosessen. Les mer om vår service her!

Lurer du på noe? Spør oss!