Billy Blue College of Design

5 gode grunner til å velge Billy Blue College of Design

  • Rendyrket designskole
  • Tilbyr undervisning i små klasser
  • Billy Blue College of Design ligger sentralt i Sydney
  • Skolen har et lite og godt studentmiljø
  • Skolen har et nært samarbeid med design- og reklamebransjen

Introduksjon

Billy Blue College of Design er perfekt for deg som ønsker å studere design i et kreativt, pulserende og inspirerende miljø. Colleget er en av Australias ledende skoler innen design og tilbyr studier som er organisert under tre hovedområder; Communication Design, Digital Media og Branding. Billy Blue tilbyr innovative studier med moderne fasiliteter, sentralt lokalisert i den livlige bydelen North Sydney.

Profil

Da konsulentbyrået ”Billy Blue Creative” grunnla skolen i 1987 startet de med studieplasser for et fåtall studenter, som senere var tiltenkt å jobbe for bedriften. Frem til i dag har de vokst til å bli en ledende designskole med totalt ca 400 studenter, hvorav 180 er internasjonale. Studentene holder et gjennomgående høyt nivå nivå og colleget har et godt rykte i både inn-og utland.

Colleget tilbyr i samarbeid med Swinburn University of Technology i Melbourne en Bachelor of Design med ulike spesialiseringer. Alle studiene har utgangspunkt i visuell kommunikasjon og inneholder de samme fagene første året. Man har dermed muligheten til å bytte studieretning 2 året, dersom man skulle ønske det.

Studiene som tilbys er:

  • Branded Environment (varemerkebygging i 3 dimensjonale settinger; logoer, farger, lyd, bilder, mønster, budskap m.m.)
  • Communication Design (visuell kommunikasjon; grafisk design, reklame, publisering, typografi m.m.)
  • Digital Media (visuell kommunikasjon og interaktiv design; web, DVD, CD-rom, digital animering, TV-spill, flashteknologi, mobiltelefoni m.m.)

Billy Blue har et tett samarbeid med foregangsbedrifter innen design og samtlige lærere er fremdeles aktive i bransjen. Ross Renwick , som er gründer av skolen, har vunnet et hundretalls ulike nasjonale og internasjonale priser innen design, publisering, illustrasjon m.m.

Beliggenhet og bosted

Colleget ligger i den pulserende bydelen North Sydney, som er et spennende og livlig forretningsdistrikt bare noen minutter unna selve hjertet av Sydney. Billy Blue tilbyr studier i topp moderne fasiliteter og har et innbydende studiemiljø som inspirerer til kreativitet og nytenkning.
Bosted tilbys ikke på campus, men colleget hjelper gjerne til med å finne passende boalternativer i Sydey. Colleget har ingen kantine, men det finnes en restaurant i skolebygningen hvor studentene kan kan få studentrabatt.

Lurer du på noe? Spør oss!