Studier i utlandet

Bournemouth University

Bournemouth University

5 gode grunner til å velge Bournemouth University

  • BU har Storbritannias eneste «Centre for exellence» i media produksjon, samt en av de få «Centre for exellence» i reiseliv, samt en av de mest fremgangsrike skolene innen Business.
  • Innen 6 måneder etter avsluttet bachelorgrad er 92% av studentene enten i relevant jobb eller i videre studier .
  • Universitetet har tett kontakt med næringslivet og tilbyr praksis i de fleste studier.
  • Bournemouth er en urban og livlig studentby. Byen har en vakker og langstrakt strand og det beste klimaet i hele England.
  • Universitetet har et varmt og inkluderende miljø, og tilbyr tett oppfølging av sine internasjonale studenter.

Introduksjon

Bournemouth University (BU) er et av Englands fremste moderne universiteter, og har markert seg som et universitet som satser på kvalitet, kreativitet, innovasjon og tett kontakt med profesjonelle aktørerene fra de ulike fagområdene og bransjene. De fleste av studentene her går direkte ut i arbeidslivet etter avsluttede studier. The Guardian University Guides har tidligere kåret BU til UK’s Number One New University. Universitetet har en klar fremtidsvisjon og arbeider kontinuerlig med å utvikle og forbedre studietilbudet og forskningen. BU holder en gjennomgående høy standard på all utdanning og har et svært godt renommé i så vel England som verden for øvrig.

Studiene

Bournemouth University har forstått verdien av å ha et tett samarbeid med næringslivet. På mange av universitetets studier tilbyr de praksis på tredje året i en velkjent bedrift, som for eksempel BBC, BMW, British Airways, Hilton International eller IBM. Dette året er svært betydningsfullt når du senere skal konkurrere med andre akademikere om de jeveste jobbene.

BU har i en rekke kvalitetsmålingen av studier i Storbritannia og Nord-Irland fått toppkarakterer for studier innenfor media og kommunikasjon, Business og ledelse, reiseliv, hotell og event. I tillegge tilbyr de nisjestudier som for eksempel Forensic and Archaeological Sciences.

Bournemouth tilbyr studier innen følgende fagområder:

Campus

Bournemouth University har to campus Talbot Campus og  Lansdown Campus. Talbot ligger i den nordlige delen av byen og er hvor du finner de fleste studiene og studentfasilitetene, mens Lansdowne huser masterstudentene innen Business og mesteparten av administrasjonen ved universitetet. Ved Lansdowne ligger også BU Halls of Residence hvor de har mesteparten av studentboligene. Det går kontinuerlig busser mellom de to campusene hvert 15 minutt. Begge campusene består av moderne byggninger med state-of-the-art undervisningsfasiliteter og fine rekreasjonsområder for studentene.

Alle nye studenter er garantert bolig på campus, og de fleste får studenthybel i BU`s Halls of Residence, mens noen velger å leie bolig privat i områdene som ligger i nærheten av universitetet. Universitetet er også behjelpelig med å finne bosted utenfor campus  gjennom det de kaller University Letting Service.

Byen

Bournemouth har ca.170 000 innbyggere og ligger på den engelske sørkysten, bare et par timers togreise fra London. Det milde klimaet og en 12 km lang sandstrand gjør at Bournemouth er et av de mest populære turistmålene på Englands sørkyst. Denne delen av kystlinjen har det varmeste og tørreste klimaet i England, og flest solskinnsdager. Stranden ligger en kort spasertur fra det urbane sentrum hvor du finner et bredt kulturtilbud, utallige restauranter og butikker. Bournemouth er også kjent for å ha et livig uteliv for de vel 17000 studentene som hvert år finner veien hit.

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Bournemouth
Studenter: 17000
Internasjonale: 2000
Studiestart: Sept
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se