Studier i utlandet

Deakin University

Deakin University

5 gode grunner til å velge Deakin University

  • Tilbyr et svært fleksibelt studieopplegg
  • Er det eneste universitetet i Australia som to ganger er blitt stemt til University of the Year
  • Har flotte fasiliteter innen sport, film/TV-produksjon og teater
  • Hovedcampus på Burwood ligger like utenfor verdensmetropolen Melbourne
  • Melbourne er Australias kultur-, design- og sportshovedstad

Introduksjon

Deakin University (DU) er et av Australias yngste og mest innovative universitet. Det er også et av Australias største universitet, med flere campus like utenfor Melbourne og i Geelong på Australias sørkyst. Deakin er kjent for god kvalitet på undervisningen og et fleksibelt studietilbud. Universitetet holder gjennomgående høy kvalitet og har fått mange fine utmerkelser i årenes løp.

Studiene

Deakin har et bredt studietilbud innenfor mange ulike fagområder. Studiene er underlagt følgende fakulteter:

Deakin har også en rekke ulike institutter og egen forskningspark. Motion Laben er et supermoderne anlegg som brukes innefor på mange fagområder, for eksempel mediestudier, dans, film og spillutvikling.

Deakin University legger stor vekt på å forberede studentene på arbeidsmarkedets stadig økende krav. Med en god sammensetning av relevante emner, moderne utstyr og en engasjert lærerstab gjør de sitt ytterste for å gjøre studentene godt rustet til sine fremtidige karrierer. Universitetet har et tett samarbeid med næringslivet, og mange studier har praksis som en viktig del av utdanningen.

Deakin er en av Australias største utdanningsinstitusjoner. Studiene er fleksible og gir ofte deg som student mulighet til å skreddersy utdanningen din slik at den passer dine egne interesser og mål. Deakin er et anerkjent universitet med internasjonal anseelse og er det eneste i landet som to ganger har blitt belønnet med den prestisjetunge prisen University of the Year.

Beliggenhet

Melbourne er den største byen i Victoria, som er Australias sørligste delstat. Dette er et sted med store kontraster; landskapet går fra hav og strand, til fjell og skog, før det går over til ørken. Melbourne har med sin arkitektoniske eleganse lenge vært regnet for Australias kulturelle sentrum, hvor de her kombinerer denne tradisjonen med en avslappet og moderne livsstil.

I tillegg til Melbournes hyggelige forstad Burwood, har Deakin også campus i den noe mindre havnebyen Geelong og i tettstedet Warrnambool, som er sterkt preget av surfekulturen. Overalt i regionen finner du en utbredt interesse for idrett i alle varianter!

Bomuligheter

Om du ønsker å bo på campus, så kan du få mer informasjon og bestille det her: www.deakin.edu.au/studentlife/residences/index.php

Om du ønsker å bo utenfor campus er Deakin HouseMe en databas for å søke etter bolig i nærheten av de ulike campusene. https://studystays.deakin.edu.au/.

For å finne leilighet på det private markedet, kan du også benytte deg av disse sidene:

Om du ønsker å finne bolig på egen hånd anbefaler vi at du ikke binder deg til noe før du kommer frem, men heller går på visninger de første dagene etter at du har ankommet Melbourne. Hvis du trenger midlertidig bolig de første dagene eller uken i Melbourne, kan du forhåndsbestille det enkelt via nettet. Avhengig av ditt budsjett så kan du velge mellom hostel, hotell eller Airbnb. Mange velger å bestille et typisk Backpacker-hostel som ofte har studentvennlige priser.

Deakin oppfordrer alle til å sikre at du forstår dine rettigheter og plikter som leietaker se mer informajson på

Du kan også få tips og råd fra studentorganisasjonen DUSA (Deakin University Student Association).

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Melbourne m.fl.
Studenter: 34000
Internasjonale: 7000
Studiestart: Mars/juli/nov
Mer info: Universitetets hjemmeside

Intervju

Marie Lyster Hoff

Bachelor of Communication – Advertising

Studieåret har vært veldig bra og jeg er veldig fornøyd med fagene og klassen. Jeg anbefaler Deakin på det sterkeste. Det er et godt miljø og mennesker fra verden rundt, noe jeg syntes var utrolig kult. Skolen i seg selv er også veldig fin.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se