Macquarie University

5 gode grunner til å velge Macquarie University

  • Ranket blant verdens 250 beste universiteter.
  • Kjent for å være Australias beste unge universitet.
  • Moderne campusi fine grønne omgivelser i Sydney.
  • Macquarie University har flotte fasiliteter.
  • Tilby gode muligheter for å kunne kombinere studier og arbeidspraksis.

Introduksjon

Knappe 30 minutter fra Sydneys livlige sentrum i et naturskjønt område ligger Macquarie University, et relativt ungt og innovativt universitet som ble grunnlagt i 1967. En tredjedel av Macquaries 30 000 studenter er internasjonale og universitetet er rangert som et av verdens 200 beste. Universitetet er kjent for høy akademisk standard både i Australia og internasjonalt.

Profil

Macquarie er kjent for sitt store internasjonale fokus og har et nært samarbeid med næringslivet, universitetet er også et av Australias ledende forskningsuniversitet. MBA programmet er et av de fremste i verden og er til og med rangert som nummer en i kategorien for ”beste studenter”.

På Macquarie finnes muligheten for å kombinere frittstående kurs med praksis. Du studerer ett eller to kurs og arbeider parallelt i et firma som skolen ordner etter dine preferanser. På denne måten får du utenlandserfaring fra både studier og jobb.

Beliggenhet og bomuligheter

Nær Macquarie University ligger et av Sydneys største shoppingsenter samt en stor teknologisk park med velkjente multinasjonelle firmaer. Bussholdeplasser ligger rett ved universitetet og du tar deg inn til Sydney sentrum på bare 30 minutter med tog eller buss. Det er mulig å bo på campus men du kan også få hjelp til å finne en studentleilighet utenfor universitetet.

Nyheter

Stipend til studier ved universiteter i Australia

For deg som er interessert i å studere ved et universitet i Australia fins det generøse stipender som du kan søke på. Flere av våre samarbeidsuniversiteter tilbyr stipender hvor du kan få en stor reduksjon i skolepengene; der i blant Macquarie University og Griffith University University. Studenter ved University of Queensland får tilleggsstipend fra Lånekassen på kr. 71 041 per studieår.

Verdens beste studentbyer

Melbourne, Sydney og London er på topp 5 blant verdens beste studentbyer i følge en ranking foretatt av QS World University Rankings. Education Link har flere samarbeidsuniversiteter i disse byene og det er fremdeles mulig å søke til studiestart i september i London eller juli 2016 i Sydney og Melbourne.

Lurer du på noe? Spør oss!