Media Design School

5 gode grunner til å velge Media Design School

  • Prisvinnende skole med lærere som er i verdensklassen innen sine fagfelt.
  • Skolen samarbeider tett med film- og spillbransjene.
  • En av verdens beste steder å studere 3D og animasjon, visuelle effekter og Game Development.
  • Høy kvalitet i undervisningen med små klasser og tett oppfølging av studentene.
  • Multikulturelt og internasjonalt studiemiljø med studenter fra hele verden.

Introduksjon

På New Zealands mest prisbelønte skole kan du lære av bransjens ypperste fagfolk. Media Design School (MDS) i Aukland tilbyr  innovative og verdensledende studier i 3D og animation, visuelle effekter, Game Development, grafisk design, interaksjonsdesign og Software Engineering.

Skolen samarbeider tett med film- og spillbransjen og tilbyr spesialiserte og oppdaterte studier tilpasset bransjenes raske utvikling. Skolen har lærere som har jobbet for blant annetWeta, Dreamworks, Disney and Universal Studios. Media Design School en del av Laureate International Universities Network, som er et internasjonalt nettverk som omfatter mer enn 75 akkrediterte universiteter i 30 land.

 Studiene

Media Design School er kjent for sine spesialiserte studier i de nye kreative bransjerne som 3D-animasjon, Game Development og mediedesign. Studiene er designet etter bransjens krav og forbereder studentene svært godt på det kommende arbeidsliv.

MDS tilbyr følgende studier på bachelornivå:

MDS tilbyr følgende studie på masternivå:

Campus

Media Design School ligger midt i hjertet av Auckland med gangavstand til kinoer, kafeer, restauranter, uteplasser, gallerier og handlegatene men også med lett tilgang til flott turterreng og vakre strender. Skolen ligger i de øverste etasjene av en moderne høyblokk. Alle studenter har tilgang til de nyeste datamaskiner og alt nødvendig programvare i løpet av studieåret og de har også tilgang til et digitalt bibliotek, gratis leie av utstyr, laboratorier og IT-tjenester.

Bosted

Skolen har ikke egne studentboliger på campus, men tilbyr studentene hjelp til å finne bolig. Du kan kontakte skolens Student Services Manager som vil gi deg informasjon om meglere og private utleiere som har leiligheter og rom til leie i Auckland. Skolen er også behjelpelig med midlertidig bosted på hoteller og hostels.

Byen

Auckland ligger på nordøya av New Zealands og har i underkant av 1 million innbyggere. Den har flere ganger blitt kåret til en av verdens 10 beste byer å bo i. Byen er landets kosmopolit og er en pulserende smeltedigel av kulturer og etnisiteter. Det er enkelt å komme seg rundt med offentlig transport og byen har en avslappet og laidback stemning. Aucklands milde klima og beliggenhet ved havet gjør den til et ideelt utgangspunkt for å utforske resten av øya. I Auckland kan du kombinere en urban livsstil med friluftsaktiviteter, her finner du et spennende kultur og underholdningtilbuds og flotte strender, vulkaner og vakker natur.

Lurer du på noe? Spør oss!