University of Hertfordshire

5 gode grunner til å velge University of Hertfordshire

  • Kåret til Top New UK University i 2010
  • Har fokus på å få studentene i arbeid
  • Universitetet har svært moderne fasiliteter som regnes blant de fremste i England
  • Ligger bare 22 minutter med tog fra sentrum av London
  • Billigere bokostnader enn i London og førsteårsstudentene er garantert bosted på campus

Introduksjon

Like nord for hovedstaden, med bare 22 minutters reise fra Kings Cross i London, ligger University of Hertfordshire (UH). Dette er et moderne og innovativt universitet med store ambisjoner, som tiltrekker seg studenter fra hele verden. Her legger de stor vekt på at studiene skal være tilpasset dagens arbeidsmarked.

Studiene

UH er Storbritannias fremste såkalte business-facing university. Det betyr at de stadig utvikler nye og kreative studieprogrammer og metoder for studenter, lærere og forskere. Studiene på UH skal være relevante for institusjoner og bedrifter, nasjonalt så vel som internasjonalt. Studentene skal etter endt eksamen være attraktive jobbkandidater og svært mange av dem går raskt ut i relevant jobb etter studiene. Studiemiljøet er bærer preg av entreprenørskap og UH setter alltid studentene i sentrum.

UH har seks fakulteter:

Hvert år kommer studenter fra rundt 80 land hit for å studere. UH tilbyr utdanning av høy kvalitet og på et høyt akademisk nivå med topp moderne fasiliteter. De satser stort på lærerstaben, utstyr og studentservice. Her blir du godt tatt vare på og godt forberedt for din fremtidige karriere.

Beliggenhet og bomuligheter

Hatfield med sine 30 000 innbyggere ligger i Herfordshire County, like utenforLondon. Her dominerer universitetet med sine to store campus, og skolens studenter setter naturligvis et ungdommelig preg på tettstedet. Londons enorme tilbud er rett rundt hjørnet, og når storbypulsen lokker, er det raskt og enkelt å komme seg dit.

Universitetet har de siste årene bygget mange nye fasiliteter for sine studenter, deriblant et moderne idrettanlegg med svømmehall, klatrevegg og treningssaler for de fleste sportsaktiviteter. Universitetet har over 50 ulike studentforeninger og i 2009 åpnet Forum Hertforshire hvor det gjennom hele studieåret arrangeres ulike events, fester og konserter.

UH har bomuligheter på begge campusene, og som førsteårsstudent er du garantert boplass. Hvis du heller vil bo utenfor campus, kan du leie en leilighet på egen hånd eller dele med venner. Det er også mulig å bo med en engelsk vertsfamilie.

Universitetet har til sammen seks fakulteter og tre forskningsinstitutter.

Nyheter

University of Hertfordshire er blant de topp 10 beste i England

En årlig arbeidsundersøkelse viser at 96,2% av studentene ved University of Hertfordshire er enten i jobb eller videre studier innen 6 måneder etter endt utdanning. Dette plasserer Hertfordshire blant de topp 10 beste universitetene i England foran anerkjente University of Cambridge og University of Oxford.

Verdens beste studentbyer

Melbourne, Sydney og London er på topp 5 blant verdens beste studentbyer i følge en ranking foretatt av QS World University Rankings. Education Link har flere samarbeidsuniversiteter i disse byene og det er fremdeles mulig å søke til studiestart i september i London eller juli 2016 i Sydney og Melbourne.

Lurer du på noe? Spør oss!