Studier i utlandet

NABA er kåret til beste skole i Italia

NABA har blitt kåret til «the Best Italian Academy of Fine Arts» i 2021. I rankingen er NABA en av totalt 3 skoler fra Italia som ble inkludert og vurdert, og den eneste innen Fine Arts som ble blant de topp 100 i verden.

Vurderingen og kåringen ble foretatt av QS World University Rankings® by Subject area of Art&Design. Denne kåringen får NABA – Nuova Accademia Di Belle Arti – samme år som akademiet ferirer 40 år siden sin oppstart. Skolen er den største private designskolen i Italia og har campus både i Mialno og Roma. Studenter fra hele verden søker seg hit, og her er hele 750 av totalt 2500 studenter interenasjonale. Skolen samarbeidet tett med italienske og internasjonale bedrifter, noe som resulterer i at de fleste studenter går ut i relevant jobb innen ett år etter endte studier. Lærerne er selv aktive designere og kjenner innsiden av de ulike bransjene, noe som bidrar sterkt til skolens og studentenes suksess.

NABA tilbyr innovative studier

NABA tilbyr spennende kreative studier innen design, kunst, media og kommunikasjon med undervisning på engelsk og/eller italiensk.

Med undervisning på engelsk kan du velge studier innen følgende fagområder :

Design

Media Design and New Technologies

Fashion Design

Communication and Graphic Design

Visual Arts

Set Design

Alle bachelor og masterstudier gir rett til full studiestøtte  fra Lånekassen.

Studiene er en kombinasjon av teori og mye praksis og studentene får her verdifull arbeidserfaring.  Skolen har to campus som er sentralt plassert i designhovedstaden Milano og i kunst- og kulturbyen Roma. Her kan du studere og bli inspirert av noen av verdens fremste designere og kunstnere. NABA er dermed et ypperlig alternativ for deg som ønsker å gå i lære hos “de beste”.

Tilbyr ett-årige studier

Hvis du kun ønsker å studere ett år i Italia, eller er usikker på hvilke studium du vil studere, så tilbyr skolen tilbyr fra høsten 2021 muligheten til å studere kun ett år. Da søker du deg inn på programmet som kalles study abroad hvor du som student kan velge frie emner fritt og sette sammen fag dette året etter dine interesser. Lånekassen gir også studiestøtte til denne studiemuligheten.

Les mer om NABA!

Les mer om kåringen!

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se