Studier i utlandet

Søk

Søkeresultat


Du søkte etter Fashion Business utdanninger:

De Montfort University

Leicester

De Montfort University (DMU) ligger i Leicester midt i hjertet av England. Universitetet tilbyr en perfekt kombinasjon av prisbelønt undervisning, førsteklasses fasiliteter og et veldig bra studentmiljø. DMU er ifølge Destinations of Leavers from Higher Education (DHLE) table blant de 25 beste universitetene i Storbritannia når det gjelder andelen studenter som får jobb etter fullførte studier.


Domus Academy

Milano

Domus Academy ble grunnlagt i Milano i 1982 som den første designskolen i Italia med masterstudier. Skolen ble startet som et åpent prosjekt med fokus på italiensk design og mote. Gjennom årene har Domus Academy hevdet sin status og betydning som en skole i ordets rette forstand, et sted for høyere utdanning og forskning på innovasjon og emner innen design.


Solent University

Southampton

Solent University – tidligere Southampton Solent University – er svært populært blant norske studenter og det fins en egen norsk forening på campus. Universitetet er ett av de yngste i England og tilbyr praktisk rettede studier som er tilpasset arbeidslivet. De tilbyr god oppfølging av sine studenter, og er kjent for sitt gode og internasjonale studentmiljø.