Studier i utlandet

Søkeresultat


Du søkte etter Fashion Business utdanninger:

De Montfort University

Leicester

De Montfort University (DMU) ligger i Leicester midt i hjertet av England. Universitetet tilbyr en perfekt kombinasjon av prisbelønt undervisning, førsteklasses fasiliteter og et veldig bra studentmiljø. DMU er ifølge Destinations of Leavers from Higher Education (DHLE) table blant de 25 beste universitetene i Storbritannia når det gjelder andelen studenter som får jobb etter fullførte studier.


Domus Academy

Milano

Domus Academy ble grunnlagt i Milano i 1982 som den første designskolen i Italia med masterstudier. Skolen ble startet som et åpent prosjekt med fokus på italiensk design og mote. Gjennom årene har Domus Academy hevdet sin status og betydning som en skole i ordets rette forstand, et sted for høyere utdanning og forskning på innovasjon og emner innen design.


London Metropolitan University

London

London Metropolitan University er et av de største universitetene i Storbritannia og det største i London. Det har elleve fakulteter og et tilbud som omfatter nærmere 500 forskjellige utdanningsløp. Universitetet ble grunnlagt i 2002, da London Guildhall University og University of North London ble slått sammen.


Regents University London

London

Regents University har flotte fasiliteter og ligger midt i Regents Park sentralt i London. Arbeidspraksis i bedrift inngår i mange av studiene og det er gode muligheter for utveksling i løpet av studietiden til samarbeidsuniversiteter i Asia, Amerika eller Europa.


RMIT University

Melbourne

RMIT University ble grunnlagt allerede i 1887 og er et av Australias eldste, største og mest velkjente universiteter. Utdanningsprogrammene er utviklet i nært samarbeid med næringslivet, og RMIT satser store ressurser på å kombinere studiene med praksis for å garantere at studentene blir utstyrt med den kunnskapen og de ferdighetene som dagens arbeidsgivere etterspør. RMIT er et ekte storbyuniversitet og ligger midt i sentrum av millionbyen Melbourne.


Solent University

Southampton

Solent University – tidligere Southampton Solent University – er svært populært blant norske studenter og det fins en egen norsk forening på campus. Universitetet er ett av de yngste i England og tilbyr praktisk rettede studier som er tilpasset arbeidslivet. De tilbyr god oppfølging av sine studenter, og er kjent for sitt gode og internasjonale studentmiljø.


University of Derby

Derby

University of Derby (UoD) tilbyr studier tilpasset næringslivets krav og studentene her har gode muligheter til å få arbeidspraksis parallelt med sine studier. Når du velger å studere på University of Derby får du fordelen av topp moderne fassiliteter og høyt rankede studier som er utformet slik at du skal bli attraktiv for arbeidsgivere. Hele 96,9 % av studentene går videre ut i relevant jobb innen 6 måneder etter siste eksamen.


University of the Arts London

London

University of the Arts London har et svært godt internasjonalt renome og er muligens det mest kjente og anerkjente alternativ for studenter som ønsker seg en karriere innen kunst, design, media og mote.