Studier i utlandet

Stipend på 10 000 AUD fra Macquarie University

Om du starter på dine studier på Macquarie University i Australia i 2021 eller i 2022 kan du få tildelt et stipend på 10 000 AUD per studieår. Et tre-årig studium gi deg da hele 30 000 AUD i stipend, noe som tilsvarer 200 000 kroner i avslag i skolepengene.

Macquarie University ble i 2021 ranket blant topp 200 i verden av Times Higher Education World University Rankings. I 2020 ble universitetet ranket som nummer 1 i Australia når det gjelder antall studenter som går direkte ut i jobb etter fullførte studier.

Universitetet ligger i et idyllisk og naturskjønt område ca. 30 minutter fra sentrum av millionbyen Sydney. Australias største og eldste by har blitt kåret til den 4 beste studentbyen i verden. Macquarie ble grunnlagt i 1967 og har i dag ca. 40 000 studenter, hvor av en tredel av disse er internasjonale. Her finner du et bredt studietilbud på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Velg mellom studier innen business, økonomi og ledelse, helsefag som psykologi, fysioterapi, kiroprakk og medisin, IT-og ingeniørstudier, kreative studier, journalistikk og mediefag. Flere norske studenter har også funnet veien hit for å studere kriminologi, Cyber security, etterretning og anti-terrorisme på masternivå.

Moderne universitet med flotte fasiliteter

Universitetet har svært moderne fasiliteter og er kjent for høy akademisk standard både i Australia og internasjonalt. På campus fins det over 130 ulike studentorganisasjoner med et bredt tilbud av lag og foreninger, flotte treningsfasiliteter med treningssenter, svømmebasseng og utendørs fotballbaner. Her er også et high-tech-bibliotek, eget sykehus og klinikker, museum og kunstgallerier, et flertall spisesteder og kaféer med mat fra hele verden. Ved campus fins også studentboliger og idylliske grøntområder hvor studentene kan ta en velfortjent pause i parken.

Studiestart og stipend

Studiestart er i februar og mange av studiene har også studiestart i juli. Det er på de fleste studier rullerende opptak, så vi anbefaler at du starter søknadsprosessen så tidlig som mulig. Alle som søker og som får studieplass med oppstart i 2021 eller 2022 vil få tildelt stipendet. Stipendet gir 10 000 AUD i avslag på skolepengene for hvert studieår.

Les mer om universitetet på vår nettside her eller på universitetets egen nettside.

Ta kontakt med oss i Education Link om du har spørsmål eller ønsker å blir kontaktet av en av våre studieveiledere.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se