Studier i utlandet

Stipend til studier ved University of Queensland

Lyst til å studere ved et toppuniversitet i Australia? University of Queensland tilbyr 3 stipend for dere som vil studere et Study Abroad semester med oppstart høsten 2023. 1 stipend á AUD 7000 og 2 stipend á AUD 5000. Stipendet gir avslag på skolepengene og er tilgjengelige for deg som søker gjennom Education Link. UQ er ranket blant de topp 55 beste universitetene i verden.

University of Queensland (UQ) i Brisbane er med sin hundreårige historie det eldste universitetet i delstaten Queensland. Universitetet tilhører Australias toppskikte når det gjelder både studietilbud og forskningsresultater. UQ holder et høyt nivå og universitetet er høyt ranket internasjonalt. UQ er også med i Group of Eight, som er et forbund for Australias åtte fremste universiteter.

University of Queensland har utdannet Nobelprisvinnere, Oscarsvinnere, samt kjente politikere og suksessfulle ledere. Studenter fra UQ er ettertraktet på det internasjonale arbeidsmarkedet og de har utviklet et omfattende studentnettverk som strekker seg over store deler av verden.

Les mer om universitetet på vår nettside her eller på universitetets egen nettside.

Ta kontakt med oss i Education Link om du har spørsmål eller ønsker å blir kontaktet av en av våre studieveiledere.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se