Studier i utlandet

Studier i Sveits med 18 måneders betalt praksis

B.H.M.S. Business and Hotel management School tilbyr 3-årige bachelorstudier innen business, ledelse, hotell og reiseliv som inkluderer 18 måneders betalt praksis. Bachelor- og masterutdanningene i Sveits er popluære blant studenter som har høye ambisjoner om å lykkes i sin fremtidige karriere. 

Sveits som studieland har lenge vært kjent for å ha utdanninger av høy kvalitet spesielt for hotell, restaurant- og reiselivsnæringen. B.H.M.S. har i samarbeid med Robert Gordon University utvilket ett av de raskeste fast-track-linjene i Sveits uten å måtte inngå noe komprimi på bekostning av kvaliteten på utdanningen. På B.H.M.S. kan studenter fullføre et bachelorstudium i Business and Hotel Management med 18 måneders studier pluss en 18-måneders praksisperiode. En lignende utdanning ved andre hotellhøyskoler i Sveits krever 24 måneders studier pluss en 12-måneders praksisperiode. Dette gir studentene ved B.H.M.S. en fordel da de studerer 6 måneder mindre, mens de får ytterligere 6 måneders betalt arbeidserfaring i Sveits.

Praksisen er integrert i studieåret

Bransjeutdanning er en integrert del av alle studier som tilbys av B.H.M.S. Praksien er organisert slik at alle studenter  gjennomfører hvert studieår en 4-6 måneders bransjeutdanningsperiode på ett hotell eller en restaurant som er godkjent av B.H.M.S. Skolen tilbyr en karriere- og praksisrådgivertjeneste som hjelper studentene med å finne praksisplasser i Sveits og i andre land. B.H.M.S. har også gode kontakter med mange internasjonale rekruteringsbyråer som er spesialisert på å utplassere uteksaminerte studenterter i Europa, Asia og Nord-Amerika.

Skolens campus og studentboligene ligger plassert midt i hjertet av den vakre byen Lucerne ved innsjøen Lake Lucerne. Her kan man studere i fine omgivelser med nydelig utsikt mot de sveitsiske alpene. Byen har lenge vært en populær turistdestinasjon som har mye å by på av kulturtilbud, underholdning, butikker, restauranter og uteliv. Som student på B.H.M.S. i Lucerne er det alltid noe å finne på og du kan se frem til en spennende og innholdsrik studietid.

Om du vil vite mer om B.H.M.S kan du lese mer her!

Ta kontakt med oss i Education Link om du har spørsmål eller ønsker å søke.

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se