Studier i utlandet

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

5 gode grunner til å velge B.H.M.S.

  • 18 måneders praksis er inkludert i bachelorstudiet som kan fullføres på 3 år
  • Flotte fasiliteter for studentene
  • Skolen har god kontakt med næringslivet og tilbyr betalt arbeidspraksis
  • Skoler er høyt ansett for utdanninger innen business, ledelse og hotellfag
  • Unikt terminsystem på 5 ukers intervaller

Introduktion

B.H.M.S. Business and Hotel management School – ligger i hjertet av Lucerne og er en del av Bénédict Schweiz universitetet som ble grunlagt i 1928. Skolen tilbyr høyere utdanning for studenter som har høye ambisjoner om å lykkes innen business og hotellfag. Bénédict School er en av de største private utdanningsinstitusjoner i Sveits og utdanner hvert år mer enn 15 000 heltids- og deltidsstudenter. På B.H.M.S. Lucerne campus uteksamineres ca. 900 studenter hvert år for lederstillinger i business- og hotellbransjen. B.H.M.S. tilbyr, i samarbeid med Robert Gordon University of Aberdeen i Storbritannia, en Master of Business Administration (MBA).

Hvorfor studere Business og Hospitality Management ved B.H.M.S?

B.H.M.S. har i samarbeid med Robert Gordon University utvilket ett av de raskeste fast-track-linjene  i Sveits uten å måtte inngå noe komprimi på bekostning av kvaliteten på utdanningen. På B.H.M.S. kan studenter fullføre et bachelorstudium i Business and Hotel Management med 18 måneders studier pluss en 18-måneders praksisperiode. En lignende utdanning ved andre hotellhøyskoler i Sveits krever 24 måneders studier pluss en 12-måneders praksisperiode. Dette gir studentene ved B.H.M.S. en fordel da de studerer 6 måneder mindre, mens de får ytterligere 6 måneders betalt arbeidserfaring i Sveits. B.H.M.S. har implementert et unikt utdanningsssystem ved å dele opp et 20-ukers semester i fire miniperioder a 5 uker. Dette systemet gjør det mulig for studentene å fokusere på 3 til 4 akademiske emner om gangen, istedet for de 8-10 som er vanlig ved andre hotellhøyskoler i Sveits. B.H.M.S- studenter kan dermed fullføre 12-14 akademiske emner over en 6-måneders periode som gir bedre mulighet for å lykkes uten at det blir for overveldende.

Bransjeutdanning er en integrert del av alle studier som tilbys av B.H.M.S. Hvert studieår må studentene gjennomføre en 4-6 måneders bransjeutdanningsperiode på ett hotell eller en restaurant som er godkjent av B.H.M.S. B.H.M.S. har dessuten gode kontakter med mange internasjonale rekruteringsbyråer som er spesialisert på å utplassere uteksaminerte studenterter i Europa, Asia og Nord-Amerika. Skolen tilbyr og karriere- og praksisrådgivertjeneste som hjelper studentene med praksisplasser på hotell og restauranter i Sveits og andre land.

Hospitality Program

Studier i Hotel Management på B.H.M.S. er spesielt utformet for unge studenter og yrkesutøvere som vil inn i bransjen og ønsker seg en karriere i ledelse innen hotell-, turisme- og reislivsbransjen.

Studiet i Hospitality på B.H.M.S. gir studentene en akademisk utdanning av høy kvalitet komplettert med en yrkesutøvende utdanning innen de relevante kjerneområdene. Dette verdsettes av arbeidsgivere i bransjen over hele verden. Du lærer også hva som kreves og får kunnskapen som du trenger om du er en entreprenør som vil starte opp egen bedrift innen hotell og/eller reiseliv.

Undergraduate Programs

Diploma in Business & Hospitality Management

Higher Diploma in Business & Hospitality Management

Bachelor Degree in Hospitality Management

Postgraduate Programs

Postgraduate Diploma in Hospitality Management

M.Sc. Degree in International Hospitality Business Management

Graduate Certificate in Hospitality Business Management

MBA Dual Degree

Business Management program

Studiet i Business Management på B.H.M.S.  er en grundleggende ledelsesutdanning som kan benyttes til en karriere innen mange ulike bransjer. Studenter fra denne utdanningen får en akademiks kvalifikasjon og kompetanse som er attraktiv for potensielle arbeidsgivere verden over, og som gjerne er globale aktører. Populære fagfelt er Internasjonalt salg og markedsføring, økonomi og regnskap, bankvirksomhet, HR/personalledelse, bedriftsledelse, logistkk og supply-chain management, administrative stillinger hos både private bedrifter og statlige orgasnisasjoner.

Undergraduate Programs Business

Diploma in Business & Hospitality Management

Higher Diploma in Business & Hospitality Management

Bachelor Degree in Global Management

Postgraduate Programs

M.Sc. Degree in Global Business Management

MBA Dual Degree

Culinary Arts program

Studie i Culinary Arts på B.H.M.S. kombinerer praktisk undervisning inne kulinariske prosedyrer med avanserte teknikker og høy kreativitet. Høydepunktet i studiet inkluderer grunnleggende kunnskap i klassiske europeiske tilberedningsmetoder før studentene får lov til å prakstisere sine ferdigheter i arbeidspraksis. Praksisen foregår i en restaurant med både internasjonale og moderne menyer. B.H.M.S. ligger plasser i hjertet av Sveits i Lucerne. To av nabolandene – Frankrike og Italia – har noen av verdens mest kjente matlagingstradisjoner. I studietiden forenes disse kulinariske tradisjoner og skaper en unik og inspirerende studieopplevelse. Det kulinariske utdanningene på B.H.M.S. vil utvikle studentenes ferdigheter og kunnskap i matlaging og presentasjon av maten, à la carte-retter, bakverk og desserter.

Diploma in Culinary Arts

Higher Diploma in Culinary Arts

Bachelor Degree in Culinary Arts

Postgraduate Diploma in Culinary Arts

Direct Entry Culinary Arts

Campus

B.H.M.S. sitt campus ligger sentralt plassert midt i byen av Lucerne og er en ypperlig beliggenhet for studentene. Her har studentene kaféer, butikker, restauranter og uteliv lett tilgjengelig. Skolen sitt hovedcampus er B.H.M.S. City Campus som også inkluderer studentboliger, studentlounge (inkludert eget område for biljard), lesesal og studierom, kontorer, samt City Campus restaurant hvor studentene kan spise. B.H.M.S. har også fira andre moderne studentboliger i sentrum av Lucerne by, alle ligger i 5-10 minutters gangavstand fra hverandre.

Bomuligheter

B.H.M.S. tilbyr studentboliger med moderne rom bestående av bad, kjøkkenkrok, skrivepult og Wi-F er inkludert. Ved å bo her får du en enkel studiehverdag med nærhet til skolen, byen og fritidsaktiviteter

Byen

B.H.M.S. sitt campus med studentboliger ligger plassert midt i hjertet av den vakre byen Lucerne. Byen er også kjent som Luzern og ligger i den tyskspråklige delen av Sveits. Lucerne har 88 000 innbyggere, men medregnet områdene rundt er det totalt 220 000 innbyggere. Beliggenheten ved innsjøen Lake Lucerne gir en nydelig utsikt mot de sveitsiske alpene.  Dette har lenge vært en populær turistdestinasjon som har mye å by på av kulturtilbud, underholdning, butikker, restauranter og uteliv. Alt du trenger ligger i umiddelbar gangavstand. Som student på B.H.M.S. i Lucerne er det alltid noe å finne på og du kan se frem til en spennende og innholdsrik studietid.

Bestill studieveiledning

Faktaruta

Campus: Lucerne
Studenter:
Internasjonale: 900
Studiestart: Jan/feb/april/mai/juli/aug/okt/nov
Mer info: Universitetets hjemmeside

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se