Studier i utlandet

Søk på studier i utlandet med studiestart i februar og mars

Søk på studier i utlandet med studiestart i februar og mars. Flere av våre samarbeidsuniversiteter tilbyr studier med oppstart til våren. Velg mellom studier på bachelor- og masternivå i Australia, Tyskland og Italia.

Alle universitetene i Australia har sitt hovedopptak på alle studier med studiestart i februar og mars. Mange av studiene tilbys også med oppstart i juli måned. Velg mellom alle typer studier på bachelor- og masternivå. Vi har samarbeid med Curtin University i Perth, Deakin University i Melbourne, Griffith University på Gold Coast og i Brisbane, University of Queensland i Brisbane, Macquarie University i Sydney, Monash University i Melbourne og International College of Management i Sydney. Du kan lese mer om våre samarbeidsuniversiteter i Australia og deres studietilbud her!

Australske myndighet har kunngjort at fra og med 15.desember er grensene for internasjonale studenter som har et gyldig studentvisum åpne. Les mer om kunngjøringen og de nye reglene på australske myndigheters nettside!

Universiteter i Tyskland og Italia

I Europa har vi samarbeid med University of Europe for Applied Sciences (UE) i Tyskland og Nuova Accademia Di Belle Arti (NABA) i Italia som tilbyr flere studier i utlandet med studiestart i februar og mars måned.

University of Applied Sciences Europe tilbyr innovative og moderne studier hvor de kombinerer det beste fra design, media, teknologi og entreprenørskap. Med campus i både Berlin, Hamburg, Iserlohn og Potsdam, gir de unge talenter en unik inngangsport til yrkeslivet enten du skal jobbe med business, teknologi, idrett, film, kommuikasjon og/eller design. Universitetet tilbyr individtilpasset og praktisk undervising i et svært internasjonal studiemiljø med undervisning enten på engesk eller tysk. Lærerne, fakultetene, studenter og tidligere studenter har vunnet en rekke priser og utmerkelser innen blant annet design og media. Her kan du virkelig dra nytte av å studere i et miljø sammen med talenter fra hele verden, utvilke nye ideer og nå ditt potensiale fult ut.

NABA – Nuova Accademia Di Belle Arti er den største private kunst- og designskolen i Italia. Skolen tilbyr en rekke spennende design –  og kunststudier på bachelor- og masternivå med undervisning enten på engelsk eller italiensk. Alle studier har studiestart i oktober, men de fleste studiene på masternivå tilbys også med studiestart i februar.  Skolen er internasjonalt godkjent og tiltrekker seg studenter fra hele verden. De har to campus som er sentralt plassert i designhovedstaden Milano og i kunst- og kulturbyen Roma. Her kan du studere og bli inspirert av noen av verdens fremste designere og kunstnere. NABA er dermed et ypperlig alternativ for deg som ønsker å gå i lære hos “de beste”.

Om du har spørsmål eller ønsker å søker det bare å ta kontakt med oss i Education Link.

 

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se