Studier i utlandet

Søk på studier i utlandet med studiestart i februar og mars

Søk på studier i utlandet med studiestart i februar og mars. Flere av våre samarbeidsuniversiteter tilbyr studier med oppstart til våren. Velg mellom studier på bachelor- og masternivå i Australia og Italia.

Alle universitetene i Australia har sitt hovedopptak på alle studier med studiestart i februar og mars. Mange av studiene tilbys også med oppstart i juli måned. Velg mellom alle typer studier på bachelor- og masternivå. Vi har samarbeid med Curtin University i Perth, Deakin University i Melbourne, Griffith University på Gold Coast og i Brisbane, University of Queensland i Brisbane og Macquarie University i Sydney. Du kan lese mer om våre samarbeidsuniversiteter i Australia og deres studietilbud her!

Australske myndighet har kunngjort at fra og med 15.desember er grensene for internasjonale studenter som har et gyldig studentvisum åpne. Les mer om kunngjøringen og de nye reglene på australske myndigheters nettside!

Universiteter i Italia

I Europa har vi samarbeid med Nuova Accademia Di Belle Arti (NABA) i Italia som tilbyr flere studier i utlandet med studiestart i februar og mars måned.

NABA – Nuova Accademia Di Belle Arti er den største private kunst- og designskolen i Italia. Skolen tilbyr en rekke spennende design –  og kunststudier på bachelor- og masternivå med undervisning enten på engelsk eller italiensk. Alle studier har studiestart i oktober, men de fleste studiene på masternivå tilbys også med studiestart i februar.  Skolen er internasjonalt godkjent og tiltrekker seg studenter fra hele verden. De har to campus som er sentralt plassert i designhovedstaden Milano og i kunst- og kulturbyen Roma. Her kan du studere og bli inspirert av noen av verdens fremste designere og kunstnere. NABA er dermed et ypperlig alternativ for deg som ønsker å gå i lære hos “de beste”.

Om du har spørsmål eller ønsker å søker det bare å ta kontakt med oss i Education Link.

 

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se