Studier i utlandet

University of Hertfordshire er blant de topp 10 beste i England

En årlig arbeidsundersøkelse viser at 96,2% av studentene ved University of Hertfordshire er enten i jobb eller videre studier innen 6 måneder etter endt utdanning. Dette plasserer Hertfordshire blant de topp 10 beste universitetene i England foran anerkjente University of Cambridge og University of Oxford.

Undersøkelsen er utført av UK’s Higher Education Statistics Agency (HESA) og mer enn 500 universiteter i hele Storbritannia deltok. Hertfordshire sitt resultat på 96,2% er vell over gjennomsnittsresultatet i Storbritannia på respektive 93,9%, men også en fin økning fra fjorårets resultatet i 2015 som var 95,2%.

Hertfordshire som ligger like utenfor London er tidligere kåret til Top New UK University og ranket blant de 4% beste universitetene i verden av Times Higher Education. Universitetet er også Storbritannias fremste såkalte business-facing university. Det betyr at de stadig utvikler nye og kreative studieprogrammer og metoder for studenter, lærere og forskere. Studiene på UH skal være relevante for institusjoner og bedrifter, nasjonalt så vel som internasjonalt. Her legger de stor vekt på at studiene skal være tilpasset dagens arbeidsmarked. Studiemiljøet bærer preg av entreprenørskap og UH setter alltid studentene i sentrum. Studentene skal etter endt eksamen være attraktive jobbkandidater, og som denne undersøklen viser går svært mange av dem raskt ut i relevant jobb etter studiene.

Les mer om University of Hertfordshire!

Kontakt oss for spørsmål eller bestill kostnadsfri studieveiledning!

Studieveilederne

Johan Rådström

Johan Rådström

Studieveileder

+46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

+46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

+46 701477580

patrick@educationlink.se