Studier i utlandet

Søkeresultat


Du søkte etter Fashion design utdanninger:

Curtin University

Perth

Curtin University of Technology ble grunnlagt i begynnelsen av 1900-tallet og er spesielt anerkjent for fremstående utdanning innenfor økonomi og teknologi. Universitetet bedriver mye forskning og er velrenommert både i Australia og i verden for øvrig.


De Montfort University

Leicester

De Montfort University (DMU) ligger i Leicester midt i hjertet av England. Universitetet tilbyr en perfekt kombinasjon av prisbelønt undervisning, førsteklasses fasiliteter og et veldig bra studentmiljø. DMU er ifølge Destinations of Leavers from Higher Education (DHLE) table blant de 25 beste universitetene i Storbritannia når det gjelder andelen studenter som får jobb etter fullførte studier.


Domus Academy

Milano

Domus Academy ble grunnlagt i Milano i 1982 som den første designskolen i Italia med masterstudier. Skolen ble startet som et åpent prosjekt med fokus på italiensk design og mote. Gjennom årene har Domus Academy hevdet sin status og betydning som en skole i ordets rette forstand, et sted for høyere utdanning og forskning på innovasjon og emner innen design.


Griffith College Dublin

Dublin

Som student på Griffith College i Dublin lever du i et svært internasjonalt miljø og deler hverdagen med både irer og rundt 90 andre nasjonaliteter. Colleget ble grunnlagt i 1974 og er i dag Irlands største uavhengige college.


Nuova Accademia di Belle Arti – NABA

Milano

NABA – Nouva Accademia Di Belle Arti tilbyr bachelor- og masterstudier i grafisk design, interiør, reklame, produktdesign, Fashion Design, kommunikasjonsdesign og multimedia, foto, teaterdesign og billedkunst. Lokalisert i designhovedstaden Milano kan du studere og bli inspirert av noen av verdens fremste designere og kunstere. NABA er dermed et ypperlig alternativ for deg som ønsker å gå i lære hos “de beste”.


Regents University London

London

Regents University har flotte fasiliteter og ligger midt i Regents Park sentralt i London. Arbeidspraksis i bedrift inngår i mange av studiene og det er gode muligheter for utveksling i løpet av studietiden til samarbeidsuniversiteter i Asia, Amerika eller Europa.


Solent University

Southampton

Solent University – tidligere Southampton Solent University – er svært populært blant norske studenter og det fins en egen norsk forening på campus. Universitetet er ett av de yngste i England og tilbyr praktisk rettede studier som er tilpasset arbeidslivet. De tilbyr god oppfølging av sine studenter, og er kjent for sitt gode og internasjonale studentmiljø.


University of Hertfordshire

Hatfield

Like nord for hovedstaden, med bare 20 minutters reise fra det sentrale London, ligger University of Hertfordshire. Dette er et moderne og innovativt universitet med store ambisjoner, som tiltrekker seg studenter fra hele verden. Her legger de stor vekt på at studiene skal være tilpasset dagens arbeidsmarked.